Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέσω Αλβανίας ανέβηκε στο διαδίκτυο το προκλητικό βίντεο με τους πυροβολισμούς της Ελληνικής σημαίας - Συνεχίζεται η έρευνα - Τι λέει στο thebest.gr o Δήμαρχος Καλαβρύτων

Μέσω Αλβανίας ανέβηκε στο διαδίκτυο το π...

Σχηματίστηκε δικογραφία - Άμεσα κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο

Το σοκαριστικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στο οποίο όπως αναφερόταν, Αλβανοί, πυροβολούν και καίνε την Ελληνική σημαία στον Χελμό, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών. Η έρευνα συνεχίζεται και  όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο αναρτήθηκε αρχικά στο διαδίκτυο από πάροχο στην Αλβανία. Διαψεύδει ότι έχει υπάρξει σύλληψη, ωστόσο εξ αρχής η αστυνομία άρχισε να ψάχνει την υπόθεση δίνοντας προτεραιότητα να κατέβει το βίντεο από το youtube.

Μάλιστα έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, ενώ για την υπόθεση κινητοποιήθηκαν άμεσα οι τοπικές και όχι μόνο αστυνομικές αρχές, καθώς για την υπόθεση έχει κινητοποιηθεί και η interpol.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς μιλώντας στο thebest.gr αναφέρει ότι "το περιστατικό δεν συνέβη στον Χελμό, ωστόσο είναι καταδικαστέο όπου και να συνέβη. Οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν για την προσβολή του εθνικού μας συμβόλου".

Ο Δήμαρχος τονίζει ότι η συνύπαρξη με τους Αλβανούς στα Καλάβρυτα είναι αρμονική.Ερωτηθείς γιατί οι δημιουργοί του βίντεο επέλεξαν να συνδέσουν τη δράση τους με τα Καλάβρυτα ο κ. Λαζουράς δηλώνει ότι η πόλη των Καλαβρύτων παραπέμπει σε αγώνες κατά του ναζισμού και του φασισμού και η "χρήση" τους με τέτοιο τρόπο εντυπωσιάζει και προκαλεί συνειρμούς".

Το βίντεοήταν ιδιαίτερα προκλητικό και προκάλεσε οργή στην τοπική κοινωνία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις