Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε κι άλλες φωτό από τον γάμο του Νίκου Αναδιώτη με την Πατρινή αγαπημένη του

Δείτε κι άλλες φωτό από τον γάμο του Νίκ...

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι

Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Παπαδοπούλου, έπειτα από δυο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης.

Χθες, 19 Αυγούστου ο όμορφος ηθοποιός περίμενε ντυμένος γαμπρός λίγο πριν τις 19.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονύσιου στο Κολωνάκι. Φρεσκοκουρεμένος και φανερά αγχωμένος, κρατώντας την ανθοδέσμη στα χέρια, έδειχνε ανυπόμονος να αντικρύσει τη γυναίκα της ζωής του και να της δώσει το μεγάλο φιλί! Στάθηκε τυχερός, γιατί η νύφη δεν καθυστέρησε και πολύ! Έφτασε σχετικά γρήγορα και εξέπληξε με την παρουσία της, καθώς έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της.

Ο Αιγιώτης ηθοποιός προσπάθησε να κρατήσει μυστική την ημερομηνία του γάμου του αλλά τελικά δεν τα κατάφερε…

Ο γάμος του 29χρονου πρωταγωνιστή των «Βασιλιάδων» και της 32χρονης hair stylist έγινε στην Αθήνα, παρόλο που η νύφη μένει μόνιμα στην Πάτρα. Η τελετή ήταν σε κλειστό κύκλο ενώ ακολούθησε γλέντι σε μαγαζί της παραλιακής.

Ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι από τους συμπρωταγωνιστές του στην τηλεοπτική σειρά του Mega. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr ήταν εκεί και δεν έχασε ούτε λήψη, κλίκαρε παντού!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight