Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον ταξιτζή στην Πάρο

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο άνθρωπ...

Τον συνδέουν τα ίχνη DNA

20.55: Στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας προσήχθη και εξετάζεται ύποπτος άνδρας που φέρεται να συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία τράπεζας στις 10 Αυγούστου στη Νάουσα Πάρου, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα 53χρονος οδηγός ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Αυγούστου, τρεις άγνωστοι, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισήλθαν στο υποκατάστημα της τράπεζας, ενώ ένας τέταρτος συνεργός τους περίμενε έξω. Με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κατά την έξοδο τους από την τράπεζα, ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο, πατέρα ενός παιδιού.

Εκτοτε η Αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

 

20.42: Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται, όπως μετέδωσε το Mega, ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο ταξιτζή στην Πάρο. Σύμφωνα με το κανάλι πρόκειται για έναν 30χρονο, ο οποίος είναι "παλιός γνώριμος" της Υπηρεσίας καθώς είχε εμπλακεί παλιότερα σε υποθέσεις τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν το στοιχείο που συνδέει τον 30χρονο με την υπόθεση, είναι το DNA, που βρέθηκε στο καπέλο που άφησαν οι ληστές έξω από την τράπεζα της Πάρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις