Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη συνάντησε τον Ίθαν Χοκ στην Πύλο

Όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη συνάντησε τον Ί...

Στις προσπάθειές της να περιορίσει τη μείωση της τουριστικής κίνησης

Τον ηθοποιό Ιθαν Χοκ συνάντησε σε τουριστικό συγκρότημα της Πύλου η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, στις προσπάθειές της να περιορίσει τη μείωση της τουριστικής κίνησης. Ο γνωστός ηθοποιός, που βρίσκεται στην Ελλάδα για το γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας, μετέφερε στην υπουργό τις σκέψεις του για την προσέλκυση και άλλων παραγωγών στη χώρα μας και ήδη η υπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει εντάξει στο σχεδιασμό του υπουργείου μια νέα θεματική ενότητα: τον κινηματογραφικό τουρισμό.

Σύμφωνα με το fthis.gr ο διάλογος της υπουργού με τον διάσημο ηθοποιό ήταν ο εξής:

«Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Θα βρω τρόπο να βοηθήσω κι εγώ» είπε ο Ethan Hawke και συνέχισε: «θα τα ξαναπούμε σύντομα για να σας προτείνω τρόπους με τους οποίους θα βοηθηθεί η καλυτέρευση της εικόνας της χώρας σας».

Από την πλευρά της, η Όλγα Κεφαλογιάννη του τόνισε ότι: «Πρέπει να δείξουμε το αληθινό πρόσωπο της Ελλάδας. Στα σχέδιά μου είναι η επιστράτευση και η κινητοποίηση όλων των διάσημων φίλων και επισκεπτών της πατρίδας μας όπως εσείς, για να αλλάξουμε την εικόνα, να στείλουμε το μήνυμα του ασφαλούς προορισμού και να προσελκύουμε όλο και περισσότερους τουρίστες».

Τέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε στον διάσημο star ότι «η Ελλάδα μπορεί και πάλι να γίνει παγκόσμια πρωταγωνίστρια στον τουρισμό με κύρος και θετική φήμη», κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο λαμπερός ηθοποιός Ethan Hawke.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight