Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σάκης Ρουβάς με την Αναστασία επί σκηνής στην Ολυμπία - Δείτε Φωτο

Ο Σάκης Ρουβάς με την Αναστασία επί σκην...

Τραγούδησε αγκαλιά με την κόρη του

Με την κόρη του Αναστασία αγκαλιά και την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς, ξεσήκωσε το κοινό στο θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα σε μια μοναδική συναυλία.

Ο απόλυτος Έλληνας star, στις λιγοστές και επιλεκτικές εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, βρέθηκε και στην Αρχαία Ολυμπία. Η παρουσία του εδώ είχε ξεχωριστή αξία και για τον ίδιο, αφού για πρώτη φορά η κόρη του Αναστασία βρέθηκε σε συναυλία του μπαμπά της. Και τον θαύμασε μέχρι συγκίνησης. Οι φωνές των κοριτσιών κάτω από το σκηνή «Σάκη – Σάκη», με την εμφάνιση της Αναστασίας άλλαξαν με το όνομα της μικρής, ακολουθώντας προς στιγμήν τη δόξα του μπαμπά.

Δεν χωρά σχολιασμού το σόου του Σάκη στην Ολυμπία. Μάγεψε το κοινό και ο ίδιος μαγεύτηκε από αυτό, αλλά από την ανυπέρβλητη γοητεία της περιοχής. Ο συνδυασμός ήταν αυτός που όπως είπαν στο ilialive.gr οι συνεργάτες του, τον κράτησαν στην σκηνή να ερμηνεύει δεκάδες παλιές και νέες επιτυχίες του, περισσότερο από το συνηθισμένο κατά μισή ώρα και χωρίς διάλλειμα. Η παρουσία δε, της οικογένειάς του, του έδωσε πολύ περισσότερη δύναμη.

Όμως δίπλα του βρέθηκαν και πολύ καλοί του φίλοι, μαζί με τον μάνατζερ του Κωνσταντίνο Καφίρη. Σε ειδικό χώρο κάτω από στη σκηνή στάθηκαν μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τη μικρή Αναστασία, ο πρόεδρος του Ελληνικού MTV Δημήτρης Αργυρόπουλος και ο παρουσιαστής της εκπομπής «Με το Δεξί» Σπύρος Σούλης.

Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές όταν η μικρή Αναστασία βρέθηκε στη σκηνή, στην αγκαλιά του συγκινημένου Σάκη Ρουβά, που τραγουδούσε «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου»…

Όσο για το κοινό, αναμενόταν ότι στην πλειοψηφία του θα είναι κορίτσια και γυναίκες κάθε ηλικίας (είδαμε και κομψές 70αρες στην κερκίδα), αλλά και πολλοί άντρες, που είναι φαν του Σάκη.

Κάποια κορίτσια κατάφεραν να ανέβουν στη σκηνή για να αγκαλιάσουν το είδωλό τους με το Σάκη να ανταποκρίνεται, ενώ μια μόνο ήταν η τυχερή που ανέβηκε με επιλογή του στη σκηνή να τραγουδήσουν μαζί με τον Σάκη είτε να την έχει αγκαλιά, είτε πάλι να κάθετε ξαπλωμένος στα πόδια της και να τραγουδά, κάνοντας την νεαρή κοπέλα να σαστίζει στη μοναδική αυτή στιγμή…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight