Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σίσσυ Φειδά συνδυάζει δουλειά και διακοπές στη Μύκονο-Δείτε φωτό με το μπικίνι της και μαζί με τον αγαπημένο της

Η Σίσσυ Φειδά συνδυάζει δουλειά και διακ...

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Alpha

H γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων που έγινε διάσημη μέσα από την εκπομπή του Alpha «Σπίτι από την αρχή», μοιράζει αυτό το διάστημα τον χρόνο της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανάμεσα σε Αθήνα και Μύκονο.

Όπως έγραψε το σάιτ enter.tv, την προηγούμενη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! την εντόπισε στην περίφημη παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο, με τον οποίο είναι ζευγάρι τους τελευταίους δεκαεπτά μήνες να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Μαζί τους ήταν και η φίλη τους Μόνικα Δραγουμάνου, η οποία ζει στο Λονδίνο και κάνει διακοπές στην Ελλάδα. «Η Σίσσυ ταξιδεύει κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο, καθώς έχει πολλούς φίλους στο νησί. Φέτος είχε έναν ακόμη λόγο να το επισκέπτεται συχνότερα, καθώς επιμελήθηκε τη διακόσμηση του καλοκαιρινού χώρου ιαπωνικού εστιατορίου που βρίσκεται σε πολυτελές ξενοδοχείο» αναφέρει συνεργάτης της Σίσσυς Φειδά. Η κολύμβηση και η υγιεινή διατροφή είναι τα μυστικά στα οποία η interior designer οφείλει την καλλίγραμμη σιλουέτα που έκοψε την ανάσα όσων την είδαν από κοντά με το μπικίνι της στην παραλία.

Η Σίσσυ Φειδά προέρχεται από οικογένεια αρχιτεκτόνων και έχει κάνει σπουδές στο interior design. Το γραφείο της, «Life Space by Sissy Feida and Partners», έχει να παρουσιάσει στο ενεργητικό του πληθώρα έργων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ανάμεσα στα projesct που έχει αναλάβει κατά καιρούς είναι κατοικίες, εστιατόρια, cafes, εξοχικές κατοικίες, αλλά και εμπορικούς χώρους και γραφεία. Η Σίσσυ Φειδά στην Αθήνα μένει στο Κολωνάκι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight