Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μαζί με τη μητέρα του!

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Η π...

Δείτε φωτό

Την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, την προηγούμενη Παρασκευή. Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της μητέρας του Μάκη, Λιλίκας Παντζοπούλου, με τίτλο «Χρώματα στον Ανδριώτικο βυθό», η οποία φιλοξενείται στο Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου.

Όπως είναι γνωστό η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί της Άνδρου από τις αρχές Ιουλίου, οπότε και ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Έτσι, ήταν λογικό να συνοδεύσει τον αγαπημένο της στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος κατέφτασαν πιασμένοι χέρι χέρι στον χώρο της έκθεσης, ενώ μόλις η Ελένη αντίκρισε την μητέρα του Μάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου, έσπευσε να την αγκαλιάσει σφιχτά.

Όπως μαρτυρούν οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό ΟΚ!, οι δυο τους ήταν για πρώτη φορά τόσο διαχυτικοί μεταξύ τους σε επίσημη εκδήλωση, ενώ δεν δίστασαν και να φωτογραφηθούν αγκαλιασμένοι. Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης ακολούθησε εκδήλωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Παράδεισος, όπου οι καλεσμένοι γεύτηκαν πιάτα από την τοπική κουζίνα της Άνδρου. Και κατά τη διάρκεια της εκδήλωση στην πισίνα του ξενοδοχείου, ο Μάκης δεν άφησε στιγμή την Ελένη, ενώ πολύ συχνά την αγκάλιαζε τρυφερά.

«Η σχέση της παρουσιάστριας με τη μητέρα του Μάκη είναι πολύ θερμή» αναφέρει άνθρωπος που βρέθηκε εκεί, «Η κυρία Λιλίκα αγαπάει πολύ την Ελένη γιατί κάνει το γιο της ευτυχισμένο».

 

 

Πηγή:entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight