Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Στους 36 ο υδράργυρος στη Δυτική Ελλάδα

Στους 36 ο υδράργυρος στη Δυτική Ελλάδα

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Την Τρίτη αναμένονται σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο και πιθανόν στο βόρειο Ιόνιο και τα ορεινά της Μακεδονίας και της δυτικής Θράκης. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος παρουσιάζεται αρχικά ο καιρός, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας και κυρίως της δυτικής. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο και πιθανώς στο βόρειο Ιόνιο, καθώς και στα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα στα νότια θα στραφούν δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός παρουσιάζεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός