Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιφέρεια: Ο πόλεμος με φόντο το facebook έχει πολλά παρακλάδια... - Αιχμές Αγγελόπουλου για εκβιαστές επιχειρηματίες

Περιφέρεια: Ο πόλεμος με φόντο το facebo...

Πως αποκρυπτογραφείτια η χθεσινή δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη

Δυο αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο, σχετικά με την δημιουργία λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κ.λπ.), έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος. Το πρώτο στοιχείο είναι ότι η πρόταση (περί πρότασης πρόκειται, ενώ δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ ως τώρα, όπως είπε ο ίδιος), πέρασε ομόφωνα από την Επιτροπή Ανάπτυξης της Περιφέρειας στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι και άλλων παρατάξεων πέραν της πλειοψηφίας. Άρα, κατά τον κ. Αγγελόπουλο, αν υπήρχε κάτι μέμπτο θα είχε επισημανθεί στην εξαντλητική συζήτηση που έγινε στη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Και το δεύτερο και πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η αναφορά του κ. Αγγελόπουλου "σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν 'δουλειές' με την Περιφέρεια και πιέζουν με αυτό τον τρόπο". Θεωρείται, δηλαδή, βέβαιο ότι πίσω απ' την ιστορία βρίσκεται επιχειρηματίας ή επιχειρηματίες που θέλησαν να... εκδικηθούν την Περιφέρεια για το γεγονός ότι δεν τους δόθηκαν χαριστικά "δουλειές" όπως, ενδεχομένως, έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις. Επ' αυτού πολλά λέγονται στην Περιφέρεια.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία και επίκειται "χορός αποκαλύψεων" απ' τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Αγγελόπουλο, με ονόματα και διευθύνσεις. Αν ισχύει αυτό, το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες μέρες δεν θα πλήξουμε...

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις