Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα αποτελέσματα των κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Αποστρατεύτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας

Τα αποτελέσματα των κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ στ...

Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Διοικητής Ασφαλείας Πάτρας

Αλλαγές στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. σε επίπεδο προσώπων προκύπτει από τις κρίσεις στην αστυνομία. Ο Ταξίαρχος Δημήτρης Δριβίλας που υπηρετούσε ως Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας είναι ανάμεσε στους 29 Ταξιάρχους Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες.

Προς το παρών δεν είναι γνωστό ποιος θα αναλάβει τη θέση του. Επίσης αποστρατεύθηκαν οι βοηθοι του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Κωνσταντίνος Φανός, Κωνσταντίνος Κλουκινιώτης και Στάυρος Κουτσουμπός.

Επίσης προήχθη σε Ταξίαρχο ο Διοικητής Ασφαλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος και στη θέση του αναμένεται να τοποθετηθεί άλλο πρόσωπο.

Ακόμα  τοποθετήθηκε o Υποστράτηγος Ιωάννης ΣΙΑΜΟΣ, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.

Επίσης αποστρατεύτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Γεώργιος Κολονέλος, ο οποίος προάγεται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων.

Αποστρατεύεται και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης, ενώ προήχθη σε Ταξίαρχο ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις