Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στέλιος Ρόκκος και Βασίλης Καρράς έρχονται στο Volcano της Πάτρας

Στέλιος Ρόκκος και Βασίλης Καρράς έρχοντ...

Θα εμφανιστούν στις 21 και 28 Ιουλίου αντίστοιχα υποσχόμενοι ένα μοναδικό πρόγραμμα

Εκτός από τη δημοφιλή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου που θα εμφανιστεί στο Volcano στο Δρέπανο στο Ρίο αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου, το γνωστό κέντρο που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι πολύ κόσμο, αναμένεται να φιλοξενήσει τις επόμενες εβδομάδες και άλλους γνωστούς τραγουδιστές.

Συγκεκριμένα προγραμματίζεται να έρθει για μία και μοναδική εμφάνιση στις 21 Ιουλίου ο Στέλιος Ρόκκος που εντυπωσίασε με το πρόγραμμα του στα «Αστέρια» της Αθήνας μαζί με τον ανερχόμενο τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη. Ο Στέλιος Ρόκκος αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες τους όπως το «Σμαράγδια και ρουμπίνια-Έννοια μου», το»Έμεινα εδώ», κ.α.

Μετά τον Ρόκκο θα ακολουθήσει στο Volcano στις 28 Ιουλίου ο Βασίλης Καρράς, ο αυθεντικός λαικός τραγουδιστής με καταγωγή από την Καβάλα, Βασίλης Καρράς ο οποίος την περασμένη χειμερινή σαιζόν προκάλεσε κοσμοσυρροή με το πρόγραμμα του στο Teatro μαζί με τους Vegas και το Νίκο Μακρόπουλο, οι οποίοι μάλιστα ηχογράφησαν παρέα και ένα κομμάτι, το «Όλοι μαζί».

Ο Βασίλης Καρράς που θα έρθει στην Πάτρα με την ορχήστρα του, έχει μία σταθερή πολύχρονη πορεία στη δισκογραφία με πάνω από 40 δίσκους ενώ από τις πιο εμπορικές του δουλειές θεωρείται ο δίσκος «Μ’έχεις κάνει αλήτη» με πάνω από 180.000 πωλήσεις. Ο Βασίλης Καρράς προβλέπεται να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Περιττό να σου πω», το «Δώδεκα παρά», τη «Νύχτα ξελογιάστρα», «Λέγε ότι θες», «Αχάριστη και αλήτισσα», κ.α.

Όσο για το μήνα Αύγουστο το Volcano θα φιλοξενήσει κι άλλα μεγάλα ονόματα όπως τις καλές φίλες Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου σε ένα από κοινού πρόγραμμα το Σάββατο 4 Αυγούστου ενώ το πιθανότερο είναι τον Αύγουστο να έρθουν και οι Χρήστος Χολίδης, Θέλξη, ο Πάνος Κιάμος που έχει ως γνωστό φανατικό κοινό που τον ακολουθεί.

Όσο για την 1η Σεπτεμβρίου στο Volcano αναμένεται να έρθει και η Πέγκυ Ζήνα σε ένα μοναδικό live.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight