Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάτρα: Δήμαρχε εάν δεν το θεωρείτε υποτιμητικό επισκεφθείτε μια μέρα την Πλαζ

Πάτρα: Δήμαρχε εάν δεν το θεωρείτε υποτι...

Της Γιάννας Γασπαρινάτου

Αγαπητοί κύριοι χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον κ. Σιγαλό θα πω αυτό που είδα με τα μάτια μου χθες το πρωί κατά τις 11 που πήγα στην πλαζ για μπάνιο: νεαροί και νεαρές και αρκετοί υπάλληλοι του δήμου(φορούσαν το φωσφοριζέ γιλέκο) καθάριζαν πυρετωδώς τον χώρο της πλαζ και του έλους προφανώς για να προλάβει η δημοτική αρχή να μας πείσει με τις δηλώσεις της πως όλα έχουν γίνει στην εντέλεια.

Ερώτηση: μα για τόσο χαζούς μας έχουν περάσει; και καλά για τον κόσμο που επισκέπτεται την πλαζ κάθε καλοκαίρι. Εμάς που ζούμε δίπλα και αθλούμαστε χειμώνα καλοκαίρι στους χώρους μέσα και έξω από την πλαζ γιατί μας υποβαθμίζετε και μας κάνετε να νοιώθουμε αν μη τι άλλο ηλίθιοι;

Μέχρι και τα παιδιά μας έχουν αρχίσει να αναπολούν μέρες παλαιότερης δημοτικής αρχής που οι τότε αντιδήμαρχοι βρίσκονταν καθημερινά στην πλαζ και κατεύθυναν τις εργασίες και μιλούσαν με τους πολίτες ακούγοντας τα όποια παράπονα.

Εσείς ως δημοτική αρχή έχετε λάμψει δια της απουσίας σας σε όλους τους τομείς. Σε μια παραλία που παίρνουν καθημερινά το μπάνιο τους τόσοι ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά πότε θα προσλάβετε ναυαγοσώστες; Αφήστε το άλλο: η θάλασσα έχει καταντήσει ένα απέραντο αφοδευτήριο... αν δεν σας έχουν ενημερώσει υπάρχουν κάτι... πράγματα που τα λένε...χημικές τουαλέτες.

Από δαύτα... που λέει και κάποιος πολύ αγαπητός δημοσιογράφος πότε θα βάλετε; Μήπως νομίζετε ότι στην Πάτρα υπάρχουν μόνον χειμερινοί κολυμβητές;

Αμ αγαπητέ κε δήμαρχε αυτά γίνονται πριν αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν.Την παραβολή με τις μωρές παρθένες την έχετε ακουστά; Και αν δεν το θεωρείτε... υποτιμητικό επισκεφθείτε και κανένα χώρο για να έχετε άποψη ο ίδιος... Να σας βλέπει ο κόσμος και live όχι μόνο σε φωτογραφίες από το αρχαίο ωδείο.

Καλή η κα Σαπουντζάκη δε λέω αλλά έπρεπε να την συμβουλευτείτε για τα δημοτικά γιατί αν δεν με απατά η μνήμη μου ο σύζυγός της κατά το παρελθόν διετέλεσε δήμαρχος μεγάλου προαστίου της Αττικής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις