Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αναδιώτης πήγε στα βραβεία Mad και στην «Μεσημεριανή Μελέτη»

Ο Αναδιώτης πήγε στα βραβεία Mad και στη...

Ο 29χρονος καλογυμνασμένος Αιγιώτης απάντησε στις τηλεκριτικούς που υποστηρίζουν ότι δεν έχει ταλέντο

Περιζήτητος από τα μέσα ενημέρωσης είναι ο Αιγιώτης μοντέλο και ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης ο οποίος αυτή τη φορά ήταν προσκεκλημένος της Ελεονόρας Μελέτη στην εκπομπή της «Μεσημεριανή Μελέτη» στο κανάλι Star. O Νίκος Αναδιώτης που ξεχώρισε φέτος μέσα από το επιτυχημένο σήριαλ του Mega «Βασιλιάδες» όπου υποδύεται τον σέξι υδραυλικό Μηνά μίλησε για πρώτη φορά για την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί για την υποκριτική του από τηλεκριτικούς εφημερίδων όπως το Βήμα και τα Νέα.

Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε, «εντάξει δεν είμαι ηθοποιός και αν χρειαστεί στο μέλλον θα πάω σε μία δραματική σχολή. Χαίρομαι πάντως με την σκληρή κριτική γιατί σημαίνει ότι ασχολούνται με εμένα. Ωστόσο είναι γεγονός ότι στο σήριαλ με διάλεξαν για την εμφάνιση μου». Οι τηλεκριτικοί όπως η Αφροδίτη Γραμμέλη επισημαίνουν ότι ο Νίκος Αναδιώτης εμφανίζεται ολοένα στο σήριαλ χωρίς το μπλουζάκι του αφήνοντας σε κοινή θέα τους καλογραμμωμένους κοιλιακούς του ενώ για υποκριτική ούτε λόγος.

Ο 29χρονος Αιγιώτης που ήδη έχει αποκτήσει πολλές φανατικές θαυμάστριες μίλησε και για τους «κολλητούς» του φίλους ανάμεσα στους οποίους είναι και ένας δικηγόρος-ποινικολόγος αλλά και για την αγαπημένη του, την Πατρινή Βασιλική Σταματοπούλου με την οποία σκέπτονται στο άμεσο μέλλον να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε και στο σήριαλ «Βασιλιάδες» που ξαναξεκινά γυρίσματα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο καθώς και ότι δεν ανησυχεί για τις πληρωμές. «Για να μείνουμε απλήρωτοι θα πρέπει να κλείσει το κανάλι. Καθυστερούν λίγο, όπως σε όλο τον κόσμο. Εγώ βρίσκω παρηγοριά στους κολλητούς μου. Όλοι ζουν το ίδιο πράγμα. Άμα ήμουνα ο μοναδικός θα το σκεφτόμουνα».

Να αναφέρουμε τέλος ότι ο περιζήτητος πραγματικά Νίκος Αναδιώτης ήταν προσκεκλημένος και στην πρόσφατη απονομή των Mad Video Music Awards by Vodafone στο γήπεδο Ταε Κβο Ντο όπου μαζί με τη δημοσιογράφο παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου απένειμαν βραβείο στην εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα (φωτ.).

Πάντως μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται ο ωραίος Αιγιώτης γυμναστής, μοντέλο και ηθοποιός να κατέβει και για μερικές μέρες διακοπών στο αγαπημένο του Αίγιο για να ξεκουραστεί και να δει την οικογένεια και τους φίλους του.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight