Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύεται αυτή την ώρα ο 34χρονος Πρίαμος Ξυδάκης

Κηδεύεται αυτή την ώρα ο 34χρονος Πρίαμος Ξυδάκης

Έπεσε νεκρός το βράδυ της Κυριακής από τις σφαίρες ενός 52χρονου κρεοπώλη

Σε αστυνομικό κλοιό παραμένει ο Προφήτης Ηλίας, από το βράδυ της Κυριακής, υπό το φόβο επεισοδίων και αντεκδίκησης, ενώ σήμερα το τελευταίο "αντίο" θα πουν στον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και στον 64χρονο Σταυρουλάκη, συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του 34χρονου που έπεσε νεκρός το βράδυ της Κυριακής από τις σφαίρες ενός 52χρονου κρεοπώλη, γίνεται αυτή την ώρα, στον Ι.Ν. του Αγίου Τίτου στον Προφήτη Ηλία, όπως και η κηδεία του 64χρονου που βρήκε το θάνατο από εξοστρακισμό σφαίρας.

Προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επεισοδίων, ο 52χρονος κρεοπώλης, δράστης των πυροβολισμών με καραμπίνα που έριξαν νεκρό τον Πρίαμο Ξυδάκη, μεταφέρθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται σε ειδικό απομονωμένο δωμάτιο, φρουρούμενος. Ο άνδρας είναι εκτός κινδύνου και φέρει τραύματα στα πόδια.

Αστυνομικοί φρουρούσαν και τον 17χρονο γιο του κρεοπώλη που τραυματίστηκε από σφαίρα στο λαιμό και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ωστόσο ο νεαρός δεν κρατείται, καθώς μέχρι στιγμής δεν προκύπτει συμμετοχή του στο τραγικό συμβάν, ενώ, χθες, πήρε εξιτήριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις