Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tο φετίχ της Αλίκης και το μικρό μυστικό της Μελίνας

Tο φετίχ της Αλίκης και το μικρό μυστικό...

Τα αποκαλύπτει ο Νίκος Μπιτζάνης

Μια ζωή γεμάτη λάμψη και χρώμα…Από τα χέρια του Νίκου Μπιτζάνη μεταμορφώθηκαν σε καλλονές όλες οι διάσημες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μέσα από την υψηλής ποιότητας δουλειά του προσέδωσε αίγλη στο μέχρι τότε, μάλλον ανυπόληπτο επάγγελμα του μακιγιέρ και έκανε μεγάλες σταρ, όπως την  Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη  Μελίνα Μερκούρη, να αφήνονται στα χέρια του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Νίκος Μπιτζάνης εξομολογείται στο Life & Style μια ενδιαφέρουσα ιστορία σχετικά με την πρώτη του συνάντηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η πρώτη φράση που της είπα όταν τη συνάντησα ήταν: «Ξεβαφτείτε παρακαλώ», όταν εκείνη έφτασε στην πρώτη μας φωτογράφιση τη δεκαετία του ’80. Μέχρι τότε η Αλίκη πήγαινε στις φωτογραφίσεις βαμμένη και αρνιόταν να αλλάξει το μακιγιάζ σήμα κατατεθέν της, με τις γραμμές τραβηγμένες εκατοστά κάτω από τα μάτια, καθώς πίστευε ότι έτσι φαίνονταν μεγαλύτερα. Όταν λοιπόν  της το είπα αυτό, η Αλίκη ξαφνιάστηκε, ως καλή επαγγελματίας που ήταν, όμως, δεν μίλησε, αλλά πράγματι ξεβάφτηκε. Μίλησε ξανά όταν είχα πια τελειώσει με το μακιγιάζ και μου είπε: «Την ξέρεις τη δουλειά σου, παιδί μου». Έτσι ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί…»

Εκτός από την Αλίκη Βουγιουκλάκη πολύ στενή συνεργασία είχε και με τη Μελίνα Μερκούρη. Ο διάσημος μακιγιέρ τη θυμάται με νοσταλγία:

«Μπήκα μέσα στο γραφείο στο Υπουργείο Πολιτισμού και τη βρήκα όρθια σε μια καρέκλα, με τη μοδίστρα να της ράβει το φόρεμα. «Ήρθε το αγόρι που θα μου κάνει μεγάλα πράσινα μάτια;» μου είπε».

Ο Νίκος Μπιτζάνης διηγείται και ένα ακόμη περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Μελίνα:

«Μια φορά σε ένα πλοίο στην Ύδρα, ενώ μας τραβούσαν οι κάμερες από το λιμάνι, μας έπιανε τα χέρια, μας τα κουνούσε και  μας έλεγε: «Χαιρετάτε! Είναι ψήφοι αυτά!».

Κάποτε τη ρώτησα τι θα ήθελε να είναι αν δεν ήταν πολιτικός. «Κουλουρτζής», απάντησε η Μελίνα. «Αλλά ΤΙ κουλουρτζής…» θυμάται ο παγκοσμίου φήμης μακιγιέρ.

 

Πηγή:entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight