Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Αναδιώτης με τζετ σκι στο «Πρωινό mou» στην Κυλλήνη -Βίντεο

Ο Νίκος Αναδιώτης με τζετ σκι στο «Πρωιν...

Ο εντυπωσιακός Αιγιώτης γυμναστής, μοντέλο και ηθοποιός είχε μαζί του και την αγαπημένη σύντροφο του την Πατρινή Βασιλική Σταματοπούλου

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega «Πρωινό mou» στην Κυλλήνη ήταν καλεσμένος αυτήν την εβδομάδα και ο Αιγιώτης γυμναστής, μοντέλο και ηθοποιός στο σήριαλ «Βασιλιάδες» Νίκος Αναδιώτης. Μάλιστα η είσοδος του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή καθώς ο καλογυμνασμένος και μυώδης Νίκος Αναδιώτης έφτασε στην αμμώδη παραλία της Κυλλήνης οδηγώντας ένα τζετ σκι.

Η είδηση είναι ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή ο ωραίος Αιγιώτης που έχει κάψει πολλές γυναικείες καρδιές είχε μαζί του και την αγαπημένη του σύντροφο, την Πατρινή Βασιλική Σταματοπούλου που ως γνωστόν ασχολείται με την κομμωτική και το styling. Η Βασιλική Σταματοπούλου που εργάζεται σε ένα από τα πιο γνωστά κομμωτήρια της Πάτρας στο κάτω μέρος της πλατείας Όλγας, με την ευκαιρία της εμφάνισης της στην εκπομπή έδειξε και μερικά μοντέρνα καλοκαιρινά και δροσερά χτενίσματα.

Επίσης οι δυο τους δεν έκρυψαν ότι σίγουρα στο μέλλον σκοπεύουν να ανέβουν και στην εκκλησία και να παντρευτούν. Μετά το τέλος της εκπομπής ο Νίκος Αναδιώτης απόλαυσε και πάλι το μπάνιο του στην πανέμορφη παραλία της Κυλλήνης και τα πεντακάθαρα νερά του Ιονίου πελάγους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight