Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελευθερία Ελευθερίου στη σκηνή των βραβείων Mad

Η Ελευθερία Ελευθερίου στη σκηνή των βραβείων Mad

Επίσης θα εμφανιστούν ο Μαζωνάκης, η Φουρέιρα, οι Μέλισσες και ο Γιώργος Σαμπάνης

Σε μία εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα Mad Video Music Awards 2012 στο γήπεδο του Tae kwo Do που θα έχει διαμορφωθεί ειδικά στην Αθήνα. Ο μουσικός αυτός θεσμός που έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο και ιδιαίτερα τη νεολαία, πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά.

Οι υπεύθυνοι των βραβείων και του καναλιού Mad όπως γράφει το yupi.gr, βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών με «ατελείωτες συναντήσεις θέλοντας να πετύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα την Τετάρτη 20 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί η απονομή. Φέτος τα πράγματα αναμένεται να είναι λίγο διαφορετικά, καθώς η εκδήλωση θα έχει τη σκηνοθετική ματιά και σφραγίδα του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ο οποίος και αναλαμβάνει για πρώτη φορά να κάνει ένα μεγάλο τηλεοπτικό show.

Στο μεταξύ δεκάδες συνεργασίες επί σκηνής στο τραγουδιστικό κομμάτι αλλά και απονομές βραβείων βρίσκονται στη φάση της προετοιμασίας τους. Όπως σημειώνει το yupi.gr, η φετινή μας εκπρόσωπος στη Γιουροβίζιον με το κομμάτι «Aphrodisiac» Ελευθερία Ελευθερίου θα κάνει μια συνεργασία με άρωμα εξωτερικού σε ένα δυναμικό τραγούδι ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης σύμφωνα με πληροφορίες θα ανεβεί στη σκηνή των βραβείων για να κάνει ένα ντουέτο με ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και επιτυχημένο συγκρότημα σε ένα ανατρεπτικό concept.

Η σέξι Ελένη Φουρέιρα, θα είναι επίσης ένα από τα πρόσωπα που ετοιμάζονται να κάνουν την έκπληξη φέτος στα MAD Video Music Awards. Επίσης μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν προσκληθεί να εμφανιστούν είναι οι Μέλισσες και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight