Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Καιρός για μπάνιο - Στους 36 σήμερα ο υδράργυρος

Καιρός για μπάνιο - Στους 36 σήμερα ο υδράργυρος

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Την Τετάρτη γενικά αίθριος και ζεστός προβλέπεται ο καιρός στη χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και στα ανατολικά ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 βαθμούς και κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ μικρή πτώση θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά από το απόγευμα.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί 3, το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ, ενώ από το βράδυ θα πνέουν βορειοδυτικοί με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα στα παραθαλάσσια νότιοι μέχρι 4 μποφόρ, ενώ από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 και κατά τόπους έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις το βράδυ στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ μικρή πτώση θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά από το απόγευμα.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα τοπικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 και κατά τόπους έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς και την Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς και κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός