Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αδελφοποίηση Δήμου Κεφαλονιάς με το μεγαλύτερο κέντρο της Ορθοδοξίας στη Ρωσία

Αδελφοποίηση Δήμου Κεφαλονιάς με το μεγα...

Εθιμοτυπική επίσκεψη ρωσικής Αντιπροσωπείας στον Αντιπεριφερειάρχη, Σωτήρη Κουρή

Επίσημη αντιπροσωπεία από την Ρωσία επισκέφτηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης,  Σωτήρη Κουρή, στο πλαίσιο της διαδικασίας αδελφοποίησης του Δήμου Κεφαλονιάς με το μεγαλύτερο κέντρο της Ορθοδοξίας στη Ρωσία, την πόλη του Αγίου Σέργιου, Σεργκίεβ Ποσάντ.

Πιο συγκεκριμένα, τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος του Σεργκίεβ Ποσάντ, Βλαντίμιρ Κόροτκοβ, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Σεργκέι Τοστανόφσκι, ο Αντιδήμαρχος, Ηλία Μπαρμπακάτζε και ο Σύμβουλος του Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, Βαλέρι Νικολάεβ.

Τη ρωσική Αντιπροσωπεία συνόδευαν ο Ε. Κεκκάτος, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς, ο Δημήτρης Ζαφειράτος, Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Εταιρείας Ελληνορωσικής Φιλίας και ο Διευθυντής της Αστυνομίας, Π. Φιλίππου.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος, Βλαντίμιρ Κόροτκοβ, συνεχάρη τον κ. Κουρή για την υποστήριξη της προσπάθειας αδελφοποίησης.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, ως επισφράγισμα της φιλίας και της συνεργασίας των δύο λαών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις