Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πατρινή τραγουδίστρια που εντυπωσίασε την Ελένη Μενεγάκη

H Πατρινή τραγουδίστρια που εντυπωσίασε ...
Μαρτάτος Tάκης

Η νεαρή τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου έχει κατακτήσει τα ραδιόφωνα και τα τσαρτς με την επιτυχία της «Να μ’αγαπάς, όπου και νάσαι»

Ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή τραγούδια που ακούγονται πολύ στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ το τελευταίο διάστημα είναι το «Να μ’ αγαπάς, όπου και νάσαι, μη μου φοβάσαι» που ερμηνεύει η 22χρονη τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου με το επιτυχημένο σχήμα των Dimension-X. Η Γιούλη Ασημακοπούλου είναι ένα νέο όμορφο κορίτσι που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα και με την επιτυχία που γνωρίζει το κομμάτι «Να μ’ αγαπάς», έχει τραβήξει τα φώτα και το ενδιαφέρον του κόσμου και των τηλεοπτικών εκπομπών πάνω της.

Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε πάει και ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha όπου και τραγούδησε με άνεση και αέρα το κομμάτι εντυπωσιάζοντας τόσο την παρουσιάστρια όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως αναφέρουν στη σελίδα που έχουν δημιουργήσδει θαυμαστές της στο facebook, η Γιούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι 22 χρονών και λατρεύει τη μουσική κάθε είδους και από τότε που θυμάται τον εαυτό της, πάντα της άρεσε να τραγουδάει. Σε μικρή ηλικία συμμετείχε σε Χορωδία συγκεκριμένα στην Πολυφωνική Πατρών ενώ στην πορεία ξεκίνησε σπουδές στην φωνητική θεωρία και το σολφέζ.

Στα 18 της συμμετείχε σε ένα πολιτιστικό γεγονός της Πάτρας και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Έκτοτε ήρθαν αρκετές τοπικές συνεργασίες σε κέντρα, μουσικές σκηνές και κλαμπ και το καλοκαίρι του 2011 συνεργάστηκε στο σχήμα του Γιώργου Μαζωνάκη όπου και της δόθηκε η ευκαιρία να εμφανιστεί σε ένα πολυπληθέστερο κοινό και να αναδείξει σε μεγαλύτερο βαθμό τις φωνητικές δυνατότητες της και κατ’ επέκταση το ιδιαίτερο performance της.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ομίλου της Πολυφωνικής Πάτρας μαέστρο Σταύρο Σολωμό, ο οποίος ανέφερε ότι η νεαρή τραγουδίστρια συμμετείχε πιθανότατα στην παιδική χορωδία της Πολυφωνικής που είναι ένα πολυμελές σχήμα (φτάνει συνήθως τα 80 άτομα) μέσα από το οποίο πάντα αναδεικνύονται ταλέντα που εξελίσσονται στη συνέχεια.

Η νεαρή ξανθιά ερμηνεύτρια σπουδάζει φυσικοθεραπεία και είναι πλέον μέλος του επιτυχημένου σχήματος των Dimension-X, «ψυχή» και παραγωγός του οποίου είναι ο Νίκος Βουντούρας, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για άλλα χιτ-επιτυχίες όπως το κομμάτι «Call me» αλλά και το περσινό καλοκαιρινό hit «Ηey you» που είχε τραγουδήσει η Ελληνοαμερικανίδα Νίκη Πόντε.

Πρόκειται για μια συνεργασία που ξεκίνησε φέτος και προβλέπεται να διαρκέσει αρκετό καιρό, αφού η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια μπορεί να εκφράσει με την φωνή της, την απόλυτη dance hit τρέλα των Dimension-X συνδυάζοντας την με μια άψογη σκηνική παρουσία.

Η όμορφη Γιούλη Ασημακοπούλου έχει και  μια μεγαλύτερη αδελφή την Μιχαέλα. Από τα μαθητικά της χρόνια στο ιδιωτικό λύκειο που πήγαινε και είχε επιλέξει τότε την ειδικότητα «βοηθός βρεφονηπιοκόμου», ήξερε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια αφού τραγουδούσε ερασιτεχνικά και η παρότρυνση όλων γύρω της, ήταν να ασχοληθεί με αυτό τον χώρο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight