Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας: Γιατί πρότεινα τον Γ. Αρσένη για Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό

Τσίπρας: Γιατί πρότεινα τον Γ. Αρσένη γι...

"Τώρα ο λαός θα έχει το λόγο"

Τώρα ο λαός θα έχει το λόγο για να πάρει οριστικά τις τύχες στα χέρια του, για να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου και να υπάρξει κυβέρνηση της αριστεράς, που θα ακυρώσει οριστικά το μνημόνιο της φτώχειας και της χρεοκοπίας, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ζήτησε η υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην υλοποιησει μέτρα που αφορούν μειώσεις μισθών και συντάξεων, τη διάλυση, όπως ανέφερε, των εργασιακών σχέσεων μειώσεις δαπανών και ιδιωτικοποιήσεις.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως πρότεινε τον κ. Γεράσιμο Αρσένη για τη θέση του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, με το σκεπτικό, όπως είπε, ότι έπρεπε στο πρόσωπο αυτό να αντανακλώνονται και οι νέοι εκλογικοί συσχετισμοί, ενώ ανέφερε ακόμη πως διαθέτει εμπειρία για την εκπροσώπηση της χώρας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Σχολιάζοντας την άρνηση που συνάντησε η πρότασή του, σημείωσε: Αρνήθηκαν ακόμη και μιας ευρείας λογικής πρόταση που καταθέσαμε για τη θέση του Πρωθυπουργού. Η υποκρισία όλες τις τελευταίες μέρες περισσεύει, πρόσθεσε και τόνισε πως πλέον το λόγο έχει ο λαός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις