Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καμμένος: "Στηρίζω κυβέρνηση σε περίπτωση εθνικού κινδύνου"

Καμμένος: "Στηρίζω κυβέρνηση σε περ...

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη στις 13:00

"Στηρίζω κυβέρνηση σε περίπτωση Εθνικού κινδύνου", διαμηνύει ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», τόνισε ότι οι όροι που έχει θέσει συνεχίζουν να ισχύουν, παρά ταύτα δηλώνει ότι θα στηρίξει μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων αν συντρέχουν 3 λόγοι. – Αν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ. – Αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος.- Αν υπάρχει εθνικός κίνδυνος.

Ο κύριος Καμμένος δήλωσε ότι το κόμματου θα στηρίξει μια τέτοια κυβέρνηση,  αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να είναι ορισμένου σκοπού και ορίζοντα, καθώς θέτει και τον όρο ο υπουργός Άμυνας και οι δυο αντιπρόεδροι να είναι πολιτικά πρόσωπα.  

Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο θα συναντηθεί αύριο στις 13.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλας, όπως ανακοινώθηκε από την προεδρία.

Η συνάντηση θα γίνει μια ώρα πριν από τη σύσκεψη των αρχηγών, με στόχο να συζητηθεί η πρόταση περί κυβέρνησης προσωπικοτήτων που "έπεσε στο τραπέζι' των διαβουλεύσεων που είχε ο κ. Παπούλιας με τους προέδρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις