Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Ο τηλεοπτικός μπαξές άνθισε από τις πέτρες. Το φετινό χώμα δεν ήταν αρκετό…"

"Ο τηλεοπτικός μπαξές άνθισε από τι...

Γράφει η Ζήνα Κουτσελίνη

Ο φετινός τηλεοπτικός μπαξές δεν είχε καθόλου χώμα. Τα λουλούδια που ξεπετάχτηκανήταν αποτέλεσμα καλού χώματος προηγούμενων ετών και μπόρεσαν να ξανανθίσουν από τις πέτρες. Αυτό δεν είναι λίγο…


Νικητές της φετινής χρονιάς, με χώμα προηγούμενων ετών…  η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά με το έτερον της ήμισυ Γιώργο Λιάγκα και την παρέα τους, η Ελεονώρα Μελέτη με όλη της την παρέα, καθώς δεν τα πήγε και άσχημα σε μια ειδησεογραφική χρονιά το πρωί. Το κανάλι,λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν την τοποθέτησε στη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη χωρίςαλλαγές, τουλάχιστον σε περιεχόμενο. (Αυτή η μεσημεριανή ζώνη, θέλει αλλαγές… το λέω τουλάχιστον τρία χρόνια, δημόσια.)


Τα πρώτα νούμερα, δείχνουν πως πάει αρκετά καλύτερα από τη Νικολέτα Ράλλη και την παρέατης, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει τηνπρωτιά, η οποία  δικαιωματικά για φέτοςανήκει στην Ελένη Μενεγάκη, που από την αρχή της σεζόν έχει κάτσει στο μεσημεριανό θρόνο της, αν και σε αυτές τις τηλεοπτικές χρονιές που διανύουμε και θα διανύσουμε δεν υπάρχει χώρος στα κανάλια για θρόνους. Η Ελεονώρα στο πέρασμα των  χρόνων κατάφερε ταμέγιστα και της έχω βγάλει το καπέλο, εγώ που της έκανα στο παρελθόν πολύ αυστηρή κριτική για τις μπούκλες μιας άλλης που φόρεσε. Τις πέταξε καιξαλάφρωσε! Είναι πια δυνατό brand και μπορεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να ανθίσει και από τις πέτρες. Τα κατάφερε σε πείσμα όλων μας!


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανήκει τα τελευταία χρόνια στους κερδισμένους, μαζί με το Λάκη Λαζόπουλο. Η επιτυχία τους είναι σε ένα κανάλι που στο prime time δεν έχει και πολλές περγαμηνές.


Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη με τηνΚατερίνα Καινούριου και το Γιώργο Δάσκαλο κέρδισαν το φετινό στοίχημα. Βρήκαν έδαφος στην απογευματινή ζώνη, εξαιτίας της κακής εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, που στις τελευταίες εκπομπές άρχισε να βρίσκει τον καλό της εαυτό, έστω και καθυστερημένα. Όμως η καλή παρέα του «Δέστε τους», φέτος έγραψε ιστορία και δικαιωματικά τους ανήκει η πρωτιά. Η Τατιάνα άργησε να κάνει την αλλαγή και τοπλήρωσε για φέτος. Όμως τα δυνατά brand βρίσκουν την άκρη τους… και η Τατιάνα είναι πολύ καλήπαρουσιάστρια για να χάσει το δρόμο!


Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο φετινός κυρίαρχος της πρωινής ζώνης και μάλιστα το τελευταίο διάστημα κέρδισε και τα νεανικά κοινά. Είδατε που τα κοινά δεν κερδίζονται ανάλογα με την ηλικία του παρουσιαστή, αγαπητ Αλέξανδρε (Μωρέλλα);
Με ρωτάνε πως σχολιάζω την τηλεόραση. Ειλικρινά δεν θέλω να αδικήσω τους ανθρώπους της, καθώς αν δεν υπάρχειχώμα, άρα χρήμα και κατάλληλο έδαφος, είναι αδύνατο να κάνεις θαύματα ως διευθυντής προγράμματος. Στις περιπτώσεις αυτές, βρίσκεις καλούς διεκπεραιωτές ή στηρίζεσαι σε καλά ονόματα και δυνατά concept. Το μόνο που μπορώ να κρίνω είναι τα πρόσωπα που φέτος επέλεξαν να διεκπεραιώσουν – όπως είπε και ο Βαγγέλης Περρής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη- τα προγράμματα.


Καλή παρουσιάστρια και γάτα η Μαρία Μπεκατώρου που διεκπεραίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Master Chef Junior. Το Μega την επέλεξε και πέτυχε διάνα. Η Μαρία θα«παίξει» πολύ και αυτή τη σεζόν…


Κακοί διεκπαιρεωτές για το Πρωινό οι: Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου. (Όχι κακοί παρουσιαστές, ο καθένας τους ξεχωριστά.) Είδα πως η Σίσσυ απάντησε σε αυτό που τους καταλόγισε ο Βαγγέλης Περρής. Αυτό από μόνο του, ενισχύει την άποψη του. Χρησιμοποιεί την εκπομπή που κλήθηκε να διεκπεραιώσει, για δικό της θέμα… Άρα θεωρεί τον εαυτό της ισχυρότερο του προϊόντος που κλήθηκε να παρουσιάσει. Θα μπορούσε να περιμένει να πάει κάπου καλεσμένη και να πει το παράπονό της. Σίσσυ, σε εκτιμώ… αλλά σου λέω απλά και ταπεινά τη γνώμη μου…


Αν δεις την εκπομπή, ανεξάρτητα από το πόσο μέρος του Life style είσαι και  «πετάξεις» πέρα από  το χρώμα των μαλλιών σου -που κάθε φορά επιλέγεις και αποτελεί είδηση- θα κερδίσεις μακροπρόθεσμα.Καλή μπάλα έπαιξε, όσο μπορούσε η Κατερίνα Ζαρίφη και η Χριστίνα Πολίτη.
Συνεχίζεται…

 

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight