Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εννέα δημοσιογράφοι κάνουν εκλογική…. ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εννέα δημοσιογράφοι κάνουν εκλογική…. ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανάμεσα στους υποψήφιους με το κόμμα της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή είναι ο Γιώργος Δελαστίκ

Αρκετούς και για την ακρίβεια εννέα δημοσιογράφους συμπεριλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή), στις εθνικές εκλογές της 6ης Μάιου. Πρόκειται για τον Νάσο Μπράτσο στη Σάμο που εργάζεται στην ΕΡΤ, τον  Γιώργο Δελαστίκ (Α’ Αθήνας), αρθρογράφο της εφημερίδας «Έθνος» και τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου (Β’ Αθήνας) ο οποίος από το 1998 εργάζεται στην εφημερίδα «Kαθημερινή» ως συντάκτης διεθνών θεμάτων.

Υποψήφιοι είναι ακόμα ο Κώστας Σαρρής (Α’ Πειραιά και Νήσων) οικονομικός συντάκτης που έχει εργαστεί στην «Ελευθεροτυπία» και την «Ημερησία», αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Οικονομολόγων και Πανεπιστημιακών. Τα υπόλοιπα ονόματα των δημοσιογράφων που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. είναι ο Λεωνίδας Βατικιώτης (Περιφέρεια Αττικής) που το 2011 επιμελήθηκε επιστημονικά το ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ Debtocracy – Χρεοκρατία των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη, ο Τάσος Αναστασιάδης (Β’ Αθηνών), ο Γιώργος Ελαφρός (Φθιώτιδα), μέλος του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ως εκπρόσωπος των συντακτών της «Καθημερινής», η Φύλλια Πολίτη (Α’ Θεσσαλονίκης) και ο Αθανάσιος Σκαμνάκης (Αχαΐα). *Τέλος με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων είναι υποψήφιος ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καραμέρος στη Β’ Αθηνών, ο οποίος παρουσίαζε το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις