Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου για τους δανειολήπτες και τους μεριδιούχους της Αχαϊκής

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου για τους δανε...

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ είχε επαφές και με τον αγροτικό κόσμο της Αχαΐας

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου αναφέρει τα εξής: "Αποδέκτρια της αγωνίας πολλών δανειοληπτών και μεριδιούχων της Αχαϊκής Τράπεζας έγινε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, μετά την ουσιαστική άρνηση του εκκαθαριστή κ. Γιαννίκου να μην προχωρήσει σε διευκόλυνση των δανειοληπτών, δανειακές δόσεις των οποίων εκκρεμούν (λόγω της κρίσης).

Η κυρία Παναγιωτοπούλου επεσήμανε τον κίνδυνο να "κλείσει" η διαδικασία εκκαθάρισης με αρνητικό πρόσημο (αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο), αφού η Τράπεζα θα ανεξόφλητες οφειλές εκατομμυρίων ευρώ  με αποτέλεσμα και οι μεριδιούχοι να μην ελπίζουν σε μέρισμα, ώστε να πάρουν πίσω τα χρήματα που έχουν επενδύσει. Η κυρία Παναγιωτοπούλου υποσχέθηκε πως θα δώσει σύντομα ουσιαστικές απαντήσεις.

Στο μεταξύ η υποψήφια βουλευτής είχε σειρά επαφών με τον αγροτικό κόσμο της Αχαϊας, στο πλαίσιο περιοδείας της στον Δήμο Δυμαίων. Μίλησε για κίνδυνο κατάρρευσης του αγροτικού τομέα λόγω των προβλημάτων ρευστότητας ενώ άκουσε με προσοχή το μεγάλο πρόβλημα των αγροτών σε σχέση με τις κλειστές στρόφιγγες χρηματοδότησης που έχουν δημιουργήσει έντονο αναβρασμό στον αγροτικό κόσμο.

"Η χώρα κινδυνεύει να μείνει χωρίς αγροτική παραγωγή, εξαιτίας της αναλγησίας και της αναποφασιστικότητας των αρμόδιων υπουργείων να δώσουν ουσιαστικές λύσεις" δήλωσε η κυρία Παναγιωτοπούλου."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις