Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Ντάτσικα: «Μόνη λύση, η απέλαση»

Γ. Ντάτσικα: «Μόνη λύση, η απέλαση»

Το λαθρομεταναστευτικό κύριο θέμα συζήτησης κατά τις επαφές της με τους πολίτες

Η λαθρομετανάστευση και οι δυσμενείς συνέπειες που έχει επιφέρει στην καθημερινότητα και την ζωή του Έλληνα είναι το κύριο θέμα συζήτησης της υποψήφιας Βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ., Γεωργία Ντάτσικα, με τους Αχαιούς πολίτες, με τους οποίους έρχεται καθημερινά σε επαφή.

Η κ. Ντάτσικα, η οποία γίνεται συνεχώς δέκτης διαμαρτυριών για την αυξημένη εγκληματικότητα και άλλες καταστάσεις που οφείλονται στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, τονίζει, σε κάθε περίπτωση, ότι η πρόταση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γεωργίου Καρατζαφέρη, για εφαρμογή της ποσόστοσης και συστηματικής απέλασης των παρανόμων μεταναστών είναι πιο επίκαιρη και απαραίτητη από κάθε άλλη φορά.

«Νομίζω πως πλέον γίνεται αντιληπτό, με κάθε τρόπο, πόσο χειρότερη θα ήταν η κατάσταση εάν το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είχε εντείνει τις πιέσεις τους σε κομβικά σημεία για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.  Η απόσυρση του νομοσχεδίου για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, η απαγόρευση ενοικίασης οικιών σε λαθρομετανάστες, η μετατροπή της παράνομης μεταφοράς λαθρομεταναστών σε κακούργημα αλλά και η απόσυρση του απαράδεκτου νομοσχεδίου για την αποσυμφόρηση των φυλακών από εγκληματίες λαθρομετανάστες, έδειξαν τον δρόμο.  Έχουμε αποδείξει ότι προσεγγίζουμε το ζήτημα στην σωστή του βάση και οι προτάσεις μας για μια ακόμη φορά θα δικαιωθούν», δήλωσε η κ. Ντάτσικα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις