Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γκλόρια Μίκα Ντζίλα: Μια γαζέλα για το ΠΑΣΟΚ - Δείτε φωτό

Γκλόρια Μίκα Ντζίλα: Μια γαζέλα για το Π...

Το μοντέλο της L' Oreal που θαυμάζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο μάλλον θα είναι υποψήφια βουλευτής...

Από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ δεν την αναγνώριζε σχεδόν κανείς. Οι περισσότεροι απορούσαν για την ταυτότητα του πανύψηλου μοντέλου με τη σκούρα επιδερμίδα που παρακολουθούσε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Προς το παρόν δεν έχει αποκτήσει κάποια σχέση με τα όργανα του κόμματος. Ούτε η ίδια ούτε το ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει με ποιον τρόπο η Γκλόρια Μίκα Ντζίλα θα αξιοποιηθεί τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και αργότερα.

Μια σκέψη είναι να ασχοληθεί με τα διεθνή media και τη δουλειά που πρέπει να γίνει σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί όμως να τη δούμε και στη Βουλή! Κι αυτό γιατί αν και η αρχική ιδέα ήταν να τοποθετηθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας, οι επιτελείς της Ιπποκράτους σκέφτονται να την εντάξουν στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής.

Πάντως, η ίδια σε συνομιλητές της στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον κ. Βενιζέλο. Εξηγούσε πως κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της σε ευρωπαϊκές χώρες όταν ξέσπασε η κρίση -και βλέποντας το αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα- άρχισε να παρακολουθεί την πολιτική ζωή της χώρας πιο στενά. Τότε διαπίστωσε πως «ο λόγος και η προσωπικότητα του κ. Βενιζέλου ξεχώριζαν» σε σχέση με των άλλων πολιτικών.

Η Γκλόρια δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την πολιτική. Είχε προηγηθεί ο αγώνας για δημοκρατία και ισότητα στη δεύτερη πατρίδα της, την Γκαμπόν. Το 2009 σύστησε την ομάδα «Φύλακες Αγγελοι για τη Διαφάνεια στην Εκλογική Διαδικασία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις