Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκε στη Χαβάη ο Κρις Νοθ

Παντρεύτηκε στη Χαβάη ο Κρις Νοθ

Ο λατρεμένος των γυναικών Mr Big του σήριαλ και των ταινιών Sex and the city ήρθε εις γάμο κοινωνία με την αγαπημένη του Τάρα Γουίλσον

Την επί επτά χρόνια αγαπημένη του Τάρα Γουίλσον παντρεύτηκε ο γοητευτικός Αμερικανός ηθοποιός, γνωστός από το ρόλο του Mr Big στο «Sex and the city», Κρις Νοθ. Ο γάμος έλαβε χώρα στον τόπο καταγωγής της νύφης, την εξωτική Χαβάη την περασμένη Παρασκευή 6 Απριλίου παρουσία λιγοστών καλών φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «National Enquirer», ο γάμος του 57χρονου ηθοποιού ήταν παραδοσιακός και πολύ ρομαντικός ενώ ακολούθησε δεξίωση στο βραβευμένο ρεστωράν Gannon’s.

To μενού περιλάμβανε καβούρια και εκλεκτά τοπικά ψάρια αλλά και αρνίσια παιδάκια με πατάτες. Παρών στο γάμο ήταν και ο 4χρονος γιος του ζευγαριού ονόματι Orion. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην παραλία Makena του Μάουι και παρέστησαν μόλις δέκα άνθρωποι.

Η είδηση του ξαφνικού γάμου του Κρις Νοθ και με τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο χωρίς τυμπανοκρουσίες έφερε κατά νου το ρόλο που έκανε του Mr Big ο οποίος απέφευγε τις δεσμεύσεις και δυσκολευόταν να πειστεί να πάει να παντρευτεί. Θυμόμαστε την πρώτη ταινία του «Sex and the city» όπου ο Mr Big δίσταzε και δεν ήθελε να πάει στον αρχικά χλιδάτο γάμο που ετοίμαζε η Κάρι Μπράντσοου (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ). Τελικά oi δυο τους παντρεύονταν επί της μεγάλης οθόνης ρομαντικά και με λίγους φίλους στο δημαρχείο.

Ο Κρις Νοθ έχει γεννηθεί στο Μάντισον του Γουισκόνσιν και η μητέρα του Τζιν Παρ ήταν ρεπόρτερ του καναλιού CBS. Έχει τελειώσει τη δραματική σχολή του Yale ενώ τελευταία εμφανίζεται στο επιτυχημένο σήριαλ «The Good Wife» με την Τζουλιάνα Μάργκιουλις που προβάλλεται στο κανάλι του Σκάι.

Ο Κρις Νοθ και η σύζυγος του Τάρα Λιν Γουίλσον που είναι επίσης ηθοποιός, έλαμπαν πραγματικά από χαρά και ευτυχία στο γάμο τους. Οι δυο τους λειτουργούν και ένα καφέ ρεστωράν, το «Once Upon A Tea Cup» στο Οντάριο του Καναδά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight