Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάνα και κόρη πολέμησαν και νίκησαν τον καρκίνο!

Μάνα και κόρη πολέμησαν και νίκησαν τον καρκίνο!

Τα κατάφεραν μαζί...

Άκρως συγκινητική είναι η ιστορία μιας μάνας και της κόρης της που κατάφεραν να πολεμήσουν και να νικήσουν και οι δύο τον καρκίνο. Η 17χρονη Laura Williamson διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος, λίγες μέρες αφότου η μητέρα της, Bridget Whelan, είχε ολοκληρώσει την θεραπεία κατά του καρκίνου του στήθους της.

Μάνα και κόρη, είχαν γίνει ένα, στην μάχη τους απέναντι στον θάνατο. Η μία στήριζε την άλλη στους δύσκολους μήνες που πέρασαν με τις επώδυνες χημειοθεραπείες…

Η 50χρονη Bridget, μητέρα πέντε παιδιών, που μένει στο Alvaston του Derbyshire, δήλωσε: «Όταν τελείωσα με την θεραπεία μου, νόμιζα πως ξεπέρασα το μεγαλύτερο εμπόδιο της ζωής μου, όμως τελικά έκανα λάθος. Δεν μπορούσα με τίποτα να πιστέψω ότι η έφηβη κόρη μου θα περνούσε τον ίδιο Γολγοθά με εμένα. Ζούσα τον ίδιο εφιάλτη ξανά…»

Η Laura ήταν μαζί με την μαμά της όταν βρήκε τον όγκο στο στήθος της, τον Αύγουστο του 2010.

«Συζητούσαμε με την κόρη μου όταν ασυναίσθητα έπιασα τον όγκο κάτω από το αριστερό μου χέρι. Το είδε και η κόρη μου… είχε το μέγεθος μιας μπάλας πινγκ πονγκ.»

Τότε απευθύνθηκε σε γιατρούς, της έγινε βιοψία και οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως πρόκειται για καρκίνο του στήθους.

«Προσπάθησα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και όχι στην θεραπεία μου. Προσποιούμουν πως ήμουν καλά όμως το βράδυ στην κρεβατοκάμαρά μου, με έπαιρνε από κάτω…»

Η Bridget Whelan όμως κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο. Λίγες μέρες μετά, η κόρη της παρατήρησε πως μία ελιά στο πόδι της άλλαζε σχήμα και οι γιατροί της είπαν πως έχει καρκίνο στο δέρμα….

Οι γιατροί της είπαν πως η ελιά έπρεπε να αφαιρεθεί έτσι έκανε την πρώτη επέμβαση ενώ χρειάστηκε να κάνει και δεύτερη προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι όλα τα καρκινογενή κύτταρα έχουν αφαιρεθεί.

Μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία, η έφηβη Laura, κρατά από το χέρι την μητέρα της και ΜΑΖΙ κάνουν σχέδια για το μέλλον!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις