Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Είναι καιρός ο κ. Πάγκαλος και οι όμοιοί του να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών

Είναι καιρός ο κ. Πάγκαλος και οι όμοιοί...

Της Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου πολιτευτού Αχαΐας της ΝΔ

Ο κ. Πάγκαλος εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει το κακό που ο ίδιος και η νοοτροπία που πρεσβεύει έχει κάνει στον ελληνικό λαό. Μετά το αλησμόνητο «μαζί τα φάγαμε» που ακούστηκε στο εσωτερικό της χώρας, το κορυφαίο στέλεχος συνεχίζοντας την προσφιλή τακτική του ΠΑΣΟΚ προς το διεθνές ακρωτήριο προχώρησε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι «στην Ελλάδα, ο σταυρός προτίμησης ανταλλάσσεται με ρουσφέτια».

Είναι καιρός ο κ. Πάγκαλος και οι όμοιοι του να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Δεν μπορούν να περιφέρονται ούτε ως κοινωνιολόγοι, ούτε ως ψυχαναλυτές. Ήταν και είναι μέρος του συστήματος που μας έφερε εδώ.

Και είναι τουλάχιστον ντροπή να μην αναγνωρίζουν ακόμη και στη δύση του πολιτικού τους βίου ότι δεν αρκεί να δείχνεις τον θύμα και το θύτη, πρέπει να δέχεσαι και τις συνέπειες. Καλύτερα, λοιπόν, ο κ. Πάγκαλος και οι όμοιοι του να σωπάσουν και να αφήσουν τους Έλληνες να βρουν μία νέα πορεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις