Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει την 24ωρη παντραπεζική απεργία

Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει την 24ωρη πα...

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος στην οδό Αγίου Ανδρέου

Την στήριξη του στην 24ωρη παντραπεζική απεργία που έχει προκηρυχθεί να λάβει χώρα αύριο Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, εκφράζει με ανακοίνωση του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας. Όπως αναφέρει, συμπαρατάσσεται και στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Ομοσπονδίας Τραπεζουπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ) των Νομών Φθιώτιδας-Λέσβου και Αχαΐας.

Συγκεκριμένα το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αναφέρει ότι στηρίζει την αυριανή 24ωρη Παντραπεζική με τα σωματεία των εργαζομένων στις τρεις Συνεταιριστικές Τράπεζες, ανάμεσα τους και η Αχαική Συνεταιριστική Τράπεζα που πρόσφατα κατέβασαν ρολά. Η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος στις 11:00 το πρωί.

«Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε τις αποφάσεις που πλήττουν τους εργαζόμενους. Ζητάμε ανάκληση όλων των απολύσεων. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα από αυτή μας την κινητοποίηση θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα, προκειμένου να αποτρέψουμε την απόφαση διακοπής της λειτουργίας των τριών Συνεταιριστικών Τραπεζών, που πήρε η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος. Θα υπάρξει κλιμάκωση των αγώνων και κινητοποιήσεων, γιατί η Αχαϊκή κοινωνία μετράει καθημερινά πλήγματα από ομαδικές απολύσεις, που καταρρακώνουν την αγορά και την οικονομία της Πόλης μας», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Εργατουπαληλικού Κέντρου Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις