Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο: Γυναίκα με δύο μήτρες έφερε στον κόσμο δύο παιδιά

Απίστευτο: Γυναίκα με δύο μήτρες έφερε σ...

Tα δίδυμα γεννήθηκαν με καισαρική και σήμερα είναι υγιέστατα

Η ιστορία της Danielle Young ανήκει στα σύγχρονα ιατρικά θαύματα. Η 29χρονη κοπέλα εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης έχει δύο μήτρες, γεγονός που δυσκόλευε πολύ την περίπτωση να μείνει έγκυος. Σήμερα ωστόσο η Danielle απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα τρία της παιδάκια τον Joshua, τη Leah και την Paige.

Όταν ήταν 18 η μήτρα της Danielle χωρίστηκε στα δύο με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανο να κάνει παιδιά. Η Danielle ωστόσο γέννησε το 2007 την τετράχρονη σήμερα Paige, διαψεύδοντας τους γιατρούς. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά η 29χρονη έμεινε ξανά έγκυος αυτή τη φορά με δίδυμα.

«Ήταν απίστευτο όταν είδα πως ήμουν έγκυος ξανά. Και αυτή τη φορά με δίδυμα», δήλωσε η Danielle. Το απίστευτο ήταν όμως, ότι υπήρχε ένα έμβρυο σε κάθε μήτρα και τα δύο ήταν υγιή, παρότι η μία από τις δύο μήτρες της κοπέλας ήταν μπλοκαρισμένη!

Τα δίδυμα γεννήθηκαν με καισαρική και σήμερα είναι υγιέστατα, ενώ έχουν το φυσιολογικό για την ηλικία τους ύψος-βάρος. Η Kate ζει ευτυχισμένη με την οικογένεια της, έχοντας αποδείξει ότι συμβαίνουν και σήμερα ιατρικά θαύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις