Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ας σταματήσει ο κατήφορος στον Δήμο της Πάτρας

Ας σταματήσει ο κατήφορος στον Δήμο της Πάτρας

της Ελευθερίας Μακρυγένη

Διαμάχες, διαγραφές, κόντρες, αλαλαγμοί και ένα δημοτικό συμβούλιο που μετατρέπεται σε «ρινγκ». Η τελευταία εσωτερική κόντρα στην παράταξη του Γιάννη Δημαρά, που έχει χάσει την πλειοψηφία και η διαγραφή της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας Βίβιαν Σαμούρη είναι το κερασάκι στην τούρτα. Οι αντιπαραθέσεις προσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου από όπου και αν προέρχονται, αφήνουν αδιάφορους τους δημότες, που πολλές φορές δυσκολεύονται να καταλάβουν το λόγο, γιατί την ίδια ώρα βιώνουν το πιο σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης.

Μιας κρίσης που απειλεί όλους μας σχεδόν. Παιδιά δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε ένα κουλούρι από το κυλικείο του σχολείου, η ανεργία φτωχοποιεί ολοένα και πιο πολλούς, τα λουκέτα πέφτουν βροχή, το φαγητό της ημέρας βγαίνει για πολλούς με δυσκολία και για άλλους καθόλου. Όσο για την ανάπτυξη της περιοχής; Αυτή παραμένει ζητούμενο, χρόνια τώρα…

Στη Πάτρα του Μνημονίου, από την πλευρά όλων των προσώπων, που στελεχώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζεται κυρίως μάχη και όχι διαμάχη.

Όταν το καράβι κινδυνεύει να βουλιάξει στη φουρτούνα, ο καπετάνιος και το πλήρωμα χρειάζεται να είναι εκεί, ενωμένοι, για να το κρατήσουν στην επιφάνεια και να μην οδηγηθεί στον πάτο…

Ίσως δεν είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο. Όπως και να 'χει όλοι χρειάζεται να αναλάβουν τις ευθύνες τους, στο μερίδιο που τους αναλογεί. Η πόλη εκπέμπει sos… Ο κατήφορος πρέπει να λάβει τέλος. Πριν έρθει το τέλος για την πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις