Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ του Σαββάτου φέρνει εμπόδια στις συναντήσεις και δύσκολες συμπεριφορές στις σχέσεις. Ωστόσο τη Κυριακή που η Σελήνη θα εισέλθει στο θετικό ζώδιο του Λέοντα, το κλίμα γίνεται ανάλαφρο και χαρούμενο, ενώ είναι πιθανές μικρές ευχάριστες εκπλήξεις, διασκέδαση, εκδρομές και φλερτ.

Ταύρος

Ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς φέρνει η θετική όψη Σελήνης-Ερμή το Σάββατο. Ωστόσο αργά το βράδυ το κλίμα θα γίνει δύστροπο – προσέξτε τις κριτικές και την αρνητικότητα. Η Σελήνη τη Κυριακή εισέρχεται στο Λέοντα και τονίζει τον τομέα του σπιτιού, φέρνοντας την ευκαιρία για ανανεωτικό cocooning.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή σάς βάζει σε κοινωνικό mood το Σάββατο, με ανάγκη για κουβεντούλα και συναντήσεις. Προσέξτε ωστόσο τα έξοδα, καθώς φαίνονται πιεσμένα τα οικονομικά σας. Την Κυριακή η Σελήνη εισέρχεται στο Λέοντα και δίνει την ευκαιρία για ευχάριστα ταξιδάκια, βόλτες και επαφές με τις παρέες σας ή με συγγενείς.

Καρκίνος

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η Σελήνη το Σάββατο, σχηματίζει μια θετική όψη με τον επικοινωνιακό Ερμή, η οποία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλές συζητήσεις. Πιο αργά το κλίμα γίνεται κάπως βαρύ και σοβαρό, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να προκαλεί και κριτικές. Ήσυχη κι ευχάριστη η Κυριακή.

Λέων

Σε λίγο πιο εσωστρεφές mood σάς βρίσκει το Σάββατο, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και δίνει μια ανάγκη για απόσυρση και ησυχία, καθώς αυξάνει την ευαισθησία. Ωστόσο την Κυριακή εισέρχεται στο ζώδιό σας και η διάθεση γίνεται ξανά εξωστρεφής και χαρούμενη, με πιθανές ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος

Κοινωνική μέρα το Σάββατο, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης και να δίνει ευκαιρίες για συναντήσεις με τις παρέες σας αλλά και για νέες ερωτικές ή φιλικές γνωριμίες. Πιθανές κριτικές και δύσκολες συμπεριφορές αργά το βράδυ. Την Κυριακή η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής, με ανάγκη για απομόνωση.

Ζυγός

Το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή το Σάββατο δίνει ευκαιρίες για κουβεντούλα και συναντήσεις. Ωστόσο αργά το βράδυ με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, το κλίμα γίνεται πιο δύσκολο και τα συναισθήματα αμυντικά. Η Κυριακή είναι πιο κοινωνική κι ανάλαφρη, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για ευχάριστες δραστηριότητες με τις παρέες σας.

Σκορπιός

Την ευκαιρία για ταξίδια αλλά και για ταξίδεμα μέσα απ’ το διάβασμα προσφέρει το Σάββατο, ενώ θα έχετε και τη δυνατότητα για διασκέδαση κι ερωτικές γνωριμίες. Αργά το βράδυ το κλίμα γίνεται δύστροπο και κάπως καταθλιπτικό. Ωστόσο τη Κυριακή αλλάζει τελείως η διάθεση και απολαμβάνετε μικρά ευχάριστα πράγματα.

Τοξότης

Η Σελήνη απ’ τον Καρκίνο για το Σάββατο προκαλεί εσωστρέφεια, ενώ η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια στις συναντήσεις με φίλους. Θα περάσετε καλά όμως και αν κάτσετε στο σπίτι. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στο θετικό ζώδιο του Λέοντα και η διάθεση γίνεται αισιόδοξη, δημιουργική και ταξιδιάρικη.

Αιγόκερως

Ευκαιρίες για κοινωνικότητα, γνωριμίες και βόλτες δίνει το Σάββατο το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή. Ωστόσο αργά το βράδυ είναι πιθανό το κλίμα να μετατραπεί σε πιο αρνητικό – προσέξτε τη κριτική και τη σκληρότητα στις σχέσεις. Ίσως βιώσετε αίσθημα απόρριψης, ωστόσο μην τα παίρνετε όλα τόσο βαριά. Ερωτική μέρα η Κυριακή.

Υδροχόος

Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για ευχάριστα ψώνια, ωστόσο προσέξτε γιατί ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και μπορεί να βγει στη πορεία ελαττωματικό αυτό που ψωνίσατε. Τακτοποίηση λεπτομερειών της καθημερινότητας. Η Κυριακή είναι πιο κοινωνική, με θετικές και απρόσμενες συναντήσεις, γνωριμίες και κουβεντούλα.

Ιχθείς

Η θετική όψη Σελήνης-Ερμή για το Σάββατο φέρνει ευκαιρίες για γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση, ενώ η δημιουργικότητά σας επίσης είναι ανεβασμένη. Σπορ, χόμπι και εκδρομές. Την Κυριακή μπορείτε να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες της ζωής που δεν είχατε χρόνο, ενώ είναι καλή μέρα για αποτοξίνωση, fitness και φροντίδα της υγείας σας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being