Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζουν για 5η μέρα την απεργία τους οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕ-ΟΤΕ

Πάτρα: Συνεχίζουν για 5η μέρα την απεργί...

Αποκλεισμένο παραμένει το κτίριο του ΟΤΕ στην περιοχή Ταραμπούρα

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του ΟΤΕ αναφέρουν τα εξής: "Είμαστε στην 5η μέρα της απεργίας μας και στη 2η μέρα του αποκλεισμού του κεντρικού κτηρίου του ΟΤΕ της Πάτρας, στην περιοχή Ταραμπούρα.

Ο αποκλεισμός επιφορτίζει τους απεργούς με την ευθύνη του κτηρίου. Με άλλα λόγια η όποια είσοδος, πρέπει να πραγματοποιείται με τη συνοδεία μελών του σωματείου. Ως σωματείο είχαμε εκφράσει από το πρωί την πρόθεση να εισέλθουν στο κτήριο οι απαραίτητοι υπάλληλοι για την έκδοση των μισθοδοσιών του συνόλου των εργαζομένων.

Μετά από πολύωρους εμπαιγμούς και χωρίς την παρουσία όλων των αρμόδιων υπαλλήλων, με εντολή της διοίκησης το αίτημα μας απορρίφθηκε. Στη συνέχεια, μέσω του κ. Σπανού μας ζητήθηκε εφ όλης της ύλης συνάντηση για τις 11πμ με τους τοπικούς εκπροσώπους της διοίκησης μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Τζανάκος και Πανταζόπουλος, την οποία και δεχθήκαμε.

Στις 11.45πμ, και πάλι μέσω του κ. Σπανού η συνάντηση ακυρώθηκε, με ισχυρισμούς ότι το σωματείο ευθύνεται γι αυτό, καθώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί συνάντηση εντός του κτηρίου που βρίσκεται σε αποκλεισμό.

Ξεκαθαρίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι ψευδές και απόπειρα της διοίκησης να στοχεύσει τη φύση της κινητοποίησης μας. Το σωματείο είχε δεχθεί, όπως και οι εκπρόσωποι, η συνάντηση να πραγματοποιηθεί εντός του κτηρίου με παρουσία και των δύο μεριών. Επιπλέον άφησε υπόνοιες για κίνδυνο της ζωής των φυλάκων του κτηρίου, πράγμα που προσβάλλει τον αγώνα μας.

Η ευθύνη για τυχόν προβλήματα στην έκδοση των μισθοδοσιών βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τη Διοίκηση. Είναι προφανές ότι η τακτική αυτή χρησιμοποιείται για να καταλογιστεί στον αγώνα μας ενδεχόμενη παρακώληση της μισθοδοσίας και για να δημιουργηθούν διαχωρισμοί και εμφύλιος μεταξύ των εργαζομένων. Δεν μας τρομοκρατούν, συνεχίζουμε!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις