Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθείς

Τις προηγούμενες μέρες η σύνοδος Ερμή-Ουρανού προκάλεσε έντονη οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια, με έκτακτα έξοδα και ταραγμένη καθημερινότητα, ωστόσο η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου σήμερα σταθεροποιεί τις καταστάσεις και βελτιώνει τα οικονομικά σας. Κλείνετε με επιτυχία ζητήματα που σάς απασχολούσαν.

Κριός

Η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου σήμερα προσφέρει μια σταθερότητα την οποία είχατε ανάγκη, καθώς τις τελευταίες μέρες με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιό σας επικρατεί αρκετή αστάθεια και νευρικότητα. Ωστόσο τώρα τα σχέδιά σας προχωρούν σωστά. Το κλίμα στις σχέσεις επίσης γίνεται πιο ώριμο. Οι φίλοι είναι πηγή ασφάλειας.

Ταύρος

Μπορείτε με επιτυχία να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές και καθημερινές σας υποχρεώσεις σήμερα, με τη θετική γωνία Σελήνης-Κρόνου να φέρνει καλό timing. Άτομα εξουσίας –κυρίως γυναίκες- βοηθούν με κάποιους τρόπους. Βελτίωση της υγείας επίσης. Αργοί ρυθμοί που επιτρέπουν σωστές κινήσεις κι αποφάσεις.

Δίδυμοι

Αίσθημα ασφάλειας προσφέρει σήμερα το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου, το οποίο μέσα από ώριμη κρίση ωθεί σε σωστές κινήσεις. Η σκληρή δουλειά σάς ανταμείβει σε θέματα σπουδών και νομικών. Και στα ερωτικά τα συναισθήματα σταθεροποιούνται, ενώ σε όλες τις σχέσεις η συνεννόηση βελτιώνεται σημαντικά.

Καρκίνος

Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες με τη νευρική σύνοδο Ερμή-Ουρανού είναι πολλά τα απρόοπτα που σάς κρατούν σε εγρήγορση, όμως σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου έρχεται να φέρει πολύτιμο αίσθημα σταθερότητας που ανακουφίζει τη ψυχολογία σας. Βοηθά επίσης θέματα οικονομικά και σπιτιού ή οικογένειας.

Λέων

Το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα ωριμάζει τα συναισθήματα και η επικοινωνία σε όλες τις σχέσεις βελτιώνεται. Υπάρχει περισσότερη κατανόηση με το σύντροφο, τους συνεργάτες και στις καθημερινές σας επαφές γενικά. Καλή μέρα για συζητήσεις – όχι για αποφάσεις ή συμφωνίες ωστόσο, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Παρθένος

Μετά από αρκετές μέρες με έκτακτες οικονομικές εξελίξεις και στρες, έρχεται τώρα η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου να προσφέρει αίσθημα ασφάλειας, τόσο σε οικονομικά ζητήματα, όσο και σε εργασιακά και υγείας. Μια εποικοδομητική μέρα για τη δουλειά και τη καθημερινότητα, όπου διορθώνετε τις «απώλειες» του ανάδρομου Ερμή.

Ζυγός

Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Κρόνου σήμερα προσφέρει πολύτιμο αίσθημα ισορροπίας, ενώ σταθεροποιεί και ωριμάζει τα συναισθήματα στις σχέσεις, μετά από αρκετές μέρες αστάθειας και απρόβλεπτων αντιδράσεων απ’ το σύντροφο ή τους συνεργάτες, που σάς τάραξαν. Τακτοποιείτε άνετα τις υποχρεώσεις σας. Βελτίωση στη σχέση με τα παιδιά.

Σκορπιός

Θετική μέρα για θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και για να κλείσετε ορισμένα ζητήματα. Η ευνοϊκή γωνία Σελήνης-Κρόνου ανακουφίζει το συναισθηματικό σας κόσμο και προσφέρει αίσθημα σταθερότητας, κάτι που είχατε ανάγκη, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ουρανού τις τελευταίες μέρες έφερε αρκετά απρόοπτα, κυρίως εργασιακά.

Τοξότης

Συντονίζεστε καλύτερα σήμερα με τους φίλους και στις καθημερινές επαφές. Η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου προσφέρει πρακτικότητα και ωριμότητα στην επικοινωνία, ενώ βοηθά τα σχέδιά σας να προχωρήσουν με αργούς αλλά καλούς ρυθμούς. Μέρα με έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, επικοινωνία και μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου βοηθά σε οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα σήμερα. Συμφέρουσες αγορές ή κινήσεις – ωστόσο αποφύγετε τις συμφωνίες και τις σημαντικές αγοραπωλησίες, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος για όλο τον υπόλοιπο μήνα. Άτομα εξουσίας –κυρίως γυναίκες- προσφέρουν στήριξη. Αίσθημα σταθερότητας.

Υδροχόος

Προσοχή σε ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού.Πολλές νέες και ευφυείς ιδέες, επαφές και γνωριμίες με ιδιαίτερα άτομα φέρνει η τριπλή σύνοδος Ηλιου - Ερμή - Ουρανού. Προκαλεί νευρική ένταση, ωστόσο, αλλά δίνει επίσης την ευκαιρία για ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων κ.λπ. Βραχυκύκλωμα στην επικοινωνία, ένταση στις μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being