Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το δημόσιο ευχαριστώ της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Λευτέρη Πανταζή

Το δημόσιο ευχαριστώ της Νατάσας Θεοδωρί...

Έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ζωή της

Άκρως συγκινητική ήταν η συνάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου με το Λευτέρη Πανταζή πριν απο λίγες μέρες στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» όπου εμφανίζεται η πρώτη, μαζί με τη Μαρινέλλα!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε σε ένα απο τα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα του θέλοντας να απολαύσει απο κοντά ένα απο τα πιο πετυχημένα νυχτερινά σχήματα της φετινής σεζόν. Την είσοδο της στην πίστα κάνει η Νατάσσα, και αφού ερμήνευσε τα νέα της σουξέ, ζήτησε απο την ορχήστρα της να διακόψουν για λίγο το πρόγραμμα της!

Κατευθυνόμενη  προς το τραπέζι του Λευτέρη Πανταζή, τον καλωσόρισε στο μαγαζί, θέλοντας όπως την άκουσαν οι εκατοντάδες θαμμώνες του μαγαζιού να του εξομολογηθεί δια μικροφώνου κάτι πολύ σημαντικό! Να τον ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της, για τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην ζωή της, την στιγμή που ήρθε απο την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει τα όνειρα της  πραγματικότητα.

«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας ΆΡΧΟΝΤΑΣ αλλά και ένας μεγάλος ΚΥΡΙΟΣ. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα ήταν ο μόνος άνθρωπος που κράτησε το λόγο του σε όσα μου είπε και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Είναι το καλύτερο παιδί της νύχτας και ψυχούλα και αυτά πρέπει να τα λεμέ. Λευτέρη σε ευχαριστώ» άκουσαν την απόλυτη λαική μας ντίβα να εξομολογείται δημόσια απο καρδιάς στο Λευτέρη.

Εκείνος με ένα χειροφίλημα, της ανταπέδωσε τα τιμητικά της λόγια, και στη συνέχεια ξεσήκωσαν τον κόσμο ερμηνεύοντας απο κοινού το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight