Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το μουσικό περιοδικό SONIK αλλάζει!

Το μουσικό περιοδικό SONIK αλλάζει!

Ένα σύγχρονο μουσικό περιοδικό by avopolis

Μπορεί η κρίση να μας έχει καταβάλλει ψυχολογικά, μπορεί η δισκογραφία να πνέει τα λοίσθια, αλλά το ενδιαφέρον του κοινού για τη μουσική είναι μεγαλύτερο από ποτέ, ενώ και η παραγωγή μουσικής παγκοσμίως έχει πολλαπλασιαστεί.

Η μουσική δεν είναι μόνο από τις λίγες διεξόδους που έχουμε, αλλά και ένα ισχυρό ατομικό και κοινωνικό «όπλο»... Τη μουσική αυτή, ως απόλαυση, ως μέρος της ζωής μας και ως μέρος αυτών που μας συμβαίνουν, αναλύει το μοναδικό περιοδικό για την παγκόσμια και ελληνική μουσική σκηνή, που κυκλοφορεί εδώ και 8 χρόνια ως αδερφάκι του δημοφιλούς portal www.avopolis.gr, το περιοδικό SONIK.

Το τεύχος του SONIK πλέον ονομάζεται SONIK by Avopolis.gr) που μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα, με εξώφυλλο την ενιγματική Lana Del Rey (με μια μοναδική ανάλυση του φαινομένου της, αλλά και -με αφορμή την ομοιότητα με κομμάτι της Βιτάλη- αρθρογραφία για την «αυθεντικότητα» στη μουσική), σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στο layout, αλλά και στη φιλοσοφία του. Είναι ένα σύγχρονο περιοδικό που ταξινομεί το χάος των πληροφοριών, πάνω απ' όλα με άποψη. Ένα περιοδικό στο οποίο συμμετέχουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και άνθρωποι της μουσικής, με δικές τους προτάσεις. Και πάνω απ' όλα ένα περιοδικό για όποιον θέλει να ανακαλύψει τα όσα «καλά» κυκλοφορούν γύρω μας. Δεκάδες τραγούδια και άλμπουμ που πρέπει να ακούσεις, να δεις, να κατεβάσεις, χωρισμένα ανά είδος. Μαζί με αυτά, θα βρείτε σε βάθος αναλύσεις για την κατάσταση της μουσικής βιομηχανίας σήμερα και αρκετή ελληνική πραγματικότητα.

Το SONIK είναι πλέον ένα σύγχρονο περιοδικό, ανοικτό σε όλη την καλή μουσική του σήμερα, χωρίς ταμπέλες... Και, πλέον, σε τιμή που έχει πέσει σχεδόν στο μισό σε σχέση με την προηγούμενη τιμή πώλησης. Το SONIK πωλείται πλέον έναντι 3,50 ευρώ, όσο -δυστυχώς- ένας καφές...

Αναζητήστε το SONIK σε όλα τα καλά σημεία πώλησης Τύπου και δείτε εδώ τα περιεχόμενά του, μαζί με κάποια οπτικά δείγματα της ύλης του: http://www.avopolis.gr/sonik/41363-sonik75

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις