Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Βόλoυ από το θάνατο της 46χρονης που κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Βόλoυ από τ...

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, με ευαισθησίες, εξαιρετική επαγγελματίας, σύζυγος και μητέρα, αγωνίστρια της ζωής

Συγκλονισμένη είναι από το μεσημέρι της Τρίτης η τοπική κοινωνία του Βόλου, οπότε άρχισε να διαδίδεται η είδηση του θανάτου μιας αγνώστου ταυτότητας -εκείνη την ώρα- γυναίκας, η οποία "έφυγε" μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της, λίγα μέτρα από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην κορυφή του λόφου της Γορίτσας.  Τα πάντα ξεκίνησαν στη 1.00 περίπου το μεσημέρι, όταν εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ παρατήρησαν εστία φωτιάς στην πλευρά του λόφου που βλέπει προς το εργαστάσιο και ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, άνδρες της οποίας φτάνοντας στο σημείο επιχείρησαν στο αναποδογυρισμένο και φλεγόμενο Ι.Χ., στην θέση οδηγού του οποίου βρίσκονταν η άτυχη γυναίκα.

Ακολούθησε η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ αλλά και της Αστυνομίας, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να μεταφέρει την σορό της στο Νοσοκομείο του Βόλου και τους άνδρες της Αστυνομίας να ερευνούν το σημείο, καθώς και το καμμένο αυτοκίνητο.

Όταν λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστή η ταυτότητα της γυναίκας, δεν μπορούσε κανείς να πιστέψει το γεγονός, αφού επρόκειτο για την 45χρονη Φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Καραφέρη, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, σύζυγο ενός εξαίρετου αστυνομικού και μητέρα ενός 15χρονου, οι οποίοι ξέσπασαν στο άκουσμα της είδησης. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου έχει αναλάβει την διενέργεια της προανάκρισης, παρήγγειλε νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη και μελετά όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να οδήγησαν στο τραγικό συμβάν.

Η Κατερίνα Καραφέρη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, με ευαισθησίες, εξαιρετική επαγγελματίας, σύζυγος και μητέρα, αγωνίστρια της ζωής, κάτι που αποδείκνυε και η συνδικαλιστική της δράση. Ενδεικτική η παρουσία της σε κάθε κινητοποίηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, όπως αυτή που πραγματοποίησαν το πρωινό της 8ης Σεπτεμβρίου στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, στο πλαίσιο της 48ης απεργίας του κλάδου τους, με την Κατερίνα να πρωτοστατεί στον αγώνα των συναδέλφων της, προσπαθώντας να επικοινωνήσει τα προβλήματά τους σε όλους τους συμπολίτες της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις