Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Oι δύσκολες νύχτες του Μαζώ και οι προσφορές

Oι δύσκολες νύχτες του Μαζώ και οι προσφορές

Η κρίση ειναι η αιτία...

Είναι αναμφισβήτητα από τα πιο δυνατά ονόματα της πίστας!Από εκείνα που όταν τα άλλα-σχήματα-μέτραγαν κενές καρέκλες, εκείνος μέτραγε διπλά κεφάλια να στριμώχνονται σε μια καρέκλα για να χωρέσουν!

Ήταν πάντα ένα απο τα δυνατά χαρτιά της νύχτας. Και γι αυτό κορυφαίοι επιχειρηματίες εμπιστευόταν το άστρο του. Όμως τις τελευταίες μέρες κάτι γίνεται… Βέβαια αυτό που γίνεται-για να είμαστε και δίκαιοι- δεν γίνεται μόνο στον Μαζώ αλλά σε όλη την Ελλάδα. Η κρίση είναι παντού αλλά κυρίως στις ψυχές μας. Έχουμε πέσει σε νάρκη. Σε πανεθνική κατάθλιψη. Και όλο αυτό είναι τόσο θλιβερό αλλα δυστυχώς είναι κομμάτι της ψυχοσύνθεσής μας ώς λαός. Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας ανέφεραν εκ των έσω πηγές, οι κρατήσεις έχουν πτώση της τάξεως του 60% απο την πρώτη εβδομάδα. Και να σκεφτείτε πως έκανε πρεμιέρα πριν περίπου 25 μέρες.

Έτσι λοιπόν ο επιχειρηματίας προσπαθώντας να δώσει το «φιλί της ζωής» ξεκίνησε προσφορές τις Παρασκευές σε τραπέζια που βρίσκονται στον εξώστη προσφέροντας το μπουκάλι σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την πρώτη προβλεπόμενη. Μάλιστα η προσφορά ισχύει όχι στα 4 άτομα αλλά στα 6!

Οι ίδιες πηγές μας ενημέρωσαν πως αν δεν υπάρξει σημαντική αλλαγή τις επόμενες μέρες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το «σχήμα» να ρίξει αυλαία νωρίτερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight