Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 23 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 23 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθείς

Σάς έχει βγάλει απ' τον ύπνο και την ηρεμία σας τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία είναι  αλήθεια πως προκαλεί αρκετό εκνευρισμό. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή  της, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις  συγκρούσεις στις σχέσεις και με τους συνεργάτες. Επίσης προκαλεί τάση για κρυολογήματα και μικρο-ατυχήματα.

Κριός

Με τη διέλευση της Σελήνης απ’ τον τελευταίο σας οίκο, μπορεί σήμερα να έχετε την ανάγκη για ησυχία, ωστόσο λόγω της δύσκολης όψης Ερμή-Άρη που σχηματίζεται θα ταράζεται συχνά η ηρεμία, ίσως και ο ύπνος σας. Οι τελευταίες μέρες έχουν γενικά αρκετό εκνευρισμό λόγω αυτής της όψης – προσοχή σε εντάσεις και παρασκήνια στη δουλειά.

Ταύρος

Η δύσκολη αντίθεση Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει πολλές μικρο-συγκρούσεις τις τελευταίες μέρες, κυρίως στα αισθηματικά, με τους φίλους και τους γνωστούς και με τα παιδιά. Εκνευρισμός και άγχος ως προς τη πορεία κάποιων σχεδίων σας επίσης. Είναι μια όψη που φέρνει λεκτικούς ανταγωνισμούς.

Δίδυμοι

Άμεσα σάς επηρεάζει τις τελευταίες μέρες η νευρική αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία προκαλεί έντονο εκνευρισμό, καθημερινές ταλαιπωρίες και τάση για μικρο-ατυχήματα. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τους λεκτικούς ανταγωνισμούς, κυρίως στη δουλειά, με ανωτέρους και στο σπίτι.

Καρκίνος

Τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ερμή-Άρη πυροδοτεί  το κλίμα στην επικοινωνία, ενώ προκαλεί επίσης τάση για βιασύνες, εντάσεις και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή και θα πρέπει επίσης να προσέξετε  τις συγκρούσεις σε καθημερινές συναλλαγές, αλλά και τους ανταγωνισμούς με τους συγγενείς.

Λέων

Είναι λογικό να υπάρχει ένα άγχος για οικονομικά κυρίως ζητήματα τις τελευταίες μέρες, λόγω της δύσκολης αντίθεσης Ερμή-Άρη  που κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε οικονομικές συναλλαγές, αλλά και την τάση σας για κτητικές συμπεριφορές. Προκαλεί σύγκρουση των θέλω και των εγωισμών αυτή η όψη.

Παρθένος

Η κοφτερή σας γλώσσα φαίνεται να δίνει ρεσιτάλ  τις τελευταίες μέρες με τη δύσκολη αντίθεση Ερμή-Άρη, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Είναι μια όψη που φέρνει αρκετό καθημερινό εκνευρισμό και κατά μέτωπο συγκρούσεις, κυρίως με τους συνεργάτες και στις σχέσεις γενικά. Προσοχή επίσης σε κρυώματα και μικρο-ατυχήματα.

Ζυγός

Λίγο δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες στις εργασιακές κυρίως σχέσεις τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Άρη, που προκαλεί λεκτικές εντάσεις κι εκνευρισμό. Η επιρροή της κορυφώνεται σήμερα και πυροδοτεί το κλίμα στη καθημερινότητα. Προσέξτε όμως κι εσείς μην προκαλείτε ασυνείδητα με τον τρόπο σας.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας έχει ισχυρά θέλω κι επιθυμίες, κάτι που τις τελευταίες μέρες μπορεί να οδηγεί συχνά σε συγκρούσεις με το περιβάλλον σας, κυρίως με τους φίλους, στα αισθηματικά  και με τα παιδιά. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, η οποία προκαλεί και άγχος για την πορεία κάποιων στόχων. Ξεπεράστε τους παιδικούς εγωισμούς.

Τοξότης

Έντονο άγχος, «τρεξίματα» και εκνευρισμό προκαλεί τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ερμή-Άρη, κάτι που όμως είναι αναγκαίο κατά καιρούς ώστε να βγαίνετε απ’  την αδράνεια. Προσέξτε ιδιαίτερα τη σύγκρουση εγωισμών, κυρίως στα επαγγελματικά, με άτομα εξουσίας αλλά και στο σπίτι. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα και φλεγμονές.

Αιγόκερως

Μπορεί να χρειάστηκε να κάνετε αρκετές παραχωρήσεις τις  τελευταίες μέρες, ώστε να μην εκδηλωθούν συγκρούσεις, ωστόσο είναι δύσκολο να αποφευχθούν, λόγω της εκνευριστικής όψης Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Προσοχή χρειάζεται σε εντάσεις στην επικοινωνία και με συγγενείς, και σε ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις.

Υδροχόος

Μπορεί να προσπαθείτε λίγο άγαρμπα να πάρετε αυτό που θέλετε τις τελευταίες μέρες, λόγω της αντίθεσης Ερμή-Άρη που προκαλεί βιασύνη και συγκρούσεις. Φέρνει επίσης έντονο άγχος για οικονομικά θέματα – προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Αποφύγετε τις βιαστικές αγορές και αποφάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being