Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Κόντρα για την αναμετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων

Πάτρα: Κόντρα για την αναμετάδοση των Δη...

Η Πρωτοβουλία Πάτρας διεκδικεί την πατρότητα της ιδέας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη Πρωτοβουλία Πάτρας με επικεφαλής τον Ανδρέα Τζουραμάνη επισημαίνει τα εξής: "Η Πρωτοβουλία Πάτρας χαιρετίζει τη σημερινή ανακοίνωση της επίσημης έναρξης μετάδοσης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω Διαδικτύου.

Πιστεύουμε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του επιπέδου των συνεδριάσεων του Σώματος, κάτι που, όμως, μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

Εκείνο που δεν αναφέρεται πουθενά στην επίσημη ανακοίνωση είναι ότι αυτή την πρόταση την εισήγαγε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πάτρας κ. Ανδρέας Τζουραμάνης κατά τη συνεδρίαση της 22ας Ιουνίου 2011 (http://www.e-patras.gr/portal/c/document_library/get_file?p_l_id=220313&folderId=402680&name=DLFE-14087.doc).

Μία πρόταση η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Σώμα. Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε στο τέλος αυτούσια και τη σχετική εισήγηση (ενδεχομένως κάποια σημεία της να σας θυμίσουν τις επίσημες τοποθετήσεις κατά τη σημερινή ανακοίνωση).

Εμάς μας χαροποιεί το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή άρχισε και υιοθετεί προτάσεις μας, παρότι δεν μας μνημονεύει πουθενά. Πιστοί στη δημιουργική αντιπολίτευση, κάτι που έχουμε εμπράκτως αποδείξει, θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε προτάσεις για το καλό της πόλης, με την ελπίδα ότι όχι μόνο θα βρίσκουν ευήκοον ους στους ιθύνοντες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων, αλλά και θα αποδίδονται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα της Πρωτοβουλίας Πάτρας στην Πρωτοβουλία Πάτρας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις