Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Χρυσή" πρόταση για πορνό στη γυναίκα με τους δύο κόλπους

"Χρυσή" πρόταση για πορνό στη ...

Έγινε διάσημη μέσα σε μια ημέρα

Μέσα σε μια ημέρα έγινε διάσημη λόγω της ιδιαίτερης μορφολογίας της ανατομίας του γεννητικού της συστήματος. Ο λόγος για την γυναίκα που στα 18 της χρόνια ανακάλυψε πως είχε δύο κόλπους.

Η Hazel Jones, είχε εμφανιστεί σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης μιλώντας για την ιδιομορφία της και αποκαλύπτοντας το μυστικό της: ότι έχάσε την παρθενία της δύο φορές κι αυτό διότι έχει δύο κόλπους!

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου ενώ όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε αδιάφορους τους υπευθύνους της βιομηχανίας πορνό. Από την στιγμή της εμφάνισής της η κοπέλα έχει δεχτεί προσφορές με υπέρογκα ποσά για να δεχτεί να συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Στις προτάσεις τους η ίδια απαντά πως δε θα σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Ακόμη όμως και μετά την κατηγορηματική άρνησή της, οι επιχειρηματίες του είδους δεν εγκαταλείπουν τα όπλα αυξάνοντας το κασέ και στέλνοντάς της προσωπικές επιστολές.

Ο ιδρυτής της γνωστής από την παραγωγή ερωτικών ταινιών Vivid, Steven Hirsch έγραψε μια επιστολή προς τον κ. Jones προσφέροντάς της 1 εκατ. δολάρια για να πρωταγωνιστήσει σε μία από τις ταινίες του.
«Προφανώς και είστε μια ιδιαίτερη γυναίκα και θα ήθελα να σας πείσω να δεχτείτε την προσφορά μας και να συμμετάσχετε σε μια νέα παραγωγή μας.

Σας προσφέρουμε περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια για τις υπηρεσίες σας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Steven Hirsch στην επιστολή του προς την 27χρονη κοπέλα, ζητώντας της να τον ακολουθήσει στο Λος Αντζελες όπου σχεδιάζεται να γυριστεί η επόμενη ταινία.

Μάλιστα, όπως σημειώνει, σε περίπτωση που δεχτεί, τα έξοδα της διαμονής και ταξιδιού θα είναι καλυμμένα και η ίδια θα φιλοξενηθεί σε… πρώτης τάξεως κατάλυμα.

Εκπρόσωπος της Vivid επιβεβαίωσε την προσφορά, σημειώνοντας πως η κοπέλα δεν έχει ακόμη δεχτεί την προσφορά.

Η 27χρονη Ηazel από την πλευρά της απαντά: «Απλά θέλω να με αφήσουν ήσυχη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις