Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Παπαδημάτος: «Δεν παζαρεύουμε το δικό μας θαλάσσιο μέτωπο!»

Νίκος Παπαδημάτος: «Δεν παζαρεύουμε το δ...

Με αφορμή το θέμα της απόδοσης της λιμενικής ζώνης στην Πάτρα

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος σχετικά με το θέμα της απόδοσης της λιμενικής ζώνης στην Πάτρα υπογράμμισε πως «αν και κυβερνητικός βουλευτής το 2009 δεν δίστασα να κάνω το αυτονόητο καθήκον μου. Να υπερασπισθώ το αυταπόδεικτο συμφέρον της Πάτρας, την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου στην πόλη. Τότε φάνταζε “αιρετική” η στάση μου. Ο έντονος συμβολισμός της κατεδάφισης κιγκλιδωμάτων της λιμενικής ζώνης είχε επικριθεί».

Επιπρόσθετα ο κ. Παπαδημάτος τονίζει τα εξής:
«Ας είναι… Η σημερινή, παρόμοια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και των ενεργών πολιτών της Πάτρας αποτελεί υπόμνηση τήρησης των υπεσχημένων .

Το ζήτημα της παραχώρησης του θαλάσσιου μετώπου βρίσκεται σε πολύ λεπτή φάση, υπό ασφυκτικό χρονικό περιορισμό. Άλλα ‘’χωρατά’’ δεν δικαιολογούνται, είτε αυτά αφορούν τα συναρμόδια Υπουργεία, είτε το Δ.Σ του Ο.Λ.Π.Α.’’

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας παρατηρεί πως, η Πάτρα δεν διεκδικεί και δεν παζαρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με την λιμενική ζώνη.

Τα 3,5 χιλιόμετρα είναι δικά της! Και μόνο με άγρυπνη παρακολούθηση και έντονη πίεση θα προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, έπεται η πειστική πρόταση για την κατάλληλη αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου, διότι έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα χαρακτηριστική καθυστέρηση στην εκπνόηση σχετικής μελέτης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις