Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επί ένα μήνα ζητούν δεύτερη νεκροτομή για τη μητέρα τους, αλλά κανείς δεν κάνει κάτι

Πάτρα: Επί ένα μήνα ζητούν δεύτερη νεκρο...

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους τα παιδιά της 70χρονης που κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου

«Τείχος» άρνησης συνεχίζουν να συναντούν τα παιδιά της 70χρονης η οποία κατέληξε πριν από ένα μήνα στο νοσοκομείου Ρίου, στο αίτημά τους να γίνει δεύτερη νεκροψία στη σορό της μητέρας τους. Τα παιδιά θεωρούν ότι η μητέρα τους έφυγε από τη ζωή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και μέσω της δεύτερης νεκροτομής θέλουν να αποκαλυφθούν τα αίτια.

Μέχρι σήμερα τα παιδιά της 70χρονης έχουν ζητήσει τρεις φορές, εγγράφως, να γίνει νέα νεκροτομή, ωστόσο επίσημη απάντηση δεν έχουν λάβει από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπως αναφέρουν.

Μάλιστα, σήμερα με δήλωσή της στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να γίνει νέα νεκροτομή, καθώς δεν διερευνάται κακούργημα.

Ωστόσο, μιλώντας στο thebest.gr ο γιος της αποθανούσης κ. Παναγιώτης Καλούτσης, αμφισβητεί ευθέως τη θέση της ιατροδικαστή.

«Ποιος είναι αυτός που θα μας στερήσει τα νομικά μας δικαιώματα», διερωτάται ο κ. Καλούτσης και προσθέτει: «Έχουμε κάθε δικαίωμα να γίνει και δεύτερη νεκροψία, σύμφωνα με τους ελληνικούς και τους ευρωπαϊκούς νόμους».

Ο κ. Καλούτσης αναρωτιέται επίσης, γιατί ενώ η οικογένεια καταθέτει εγγράφως και δια της νομικής οδού τα αιτήματά της, οι αρμόδιοι απαντούν προφορικά ή δια δηλώσεων μέσω των Μέσων Ενημέρωσης.

«Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι εγγράφως στις νομικές μας ενέργειες. Γιατί μας έχουν και περιμένουμε τόσο καιρό;» ξεσπά ο γιος της 70χρονης.

Πάντως, η οικογένεια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της και μέσω της νομικής οδού, «έως ότου αποκαλυφθούν οι ένοχοι των εγκληματικών πράξεων», σημειώνει ο κ. Καλούτσης, καθώς όπως λέει διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν τα καταγγελλόμενα και τα οποία θα βγουν στο φως της δημοσιότητας εν καιρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις