Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συλλήψεις για διαρρήξεις σε σχολείο και Ι.Χ.

Πάτρα: Συλλήψεις για διαρρήξεις σε σχολε...

Στα χέρια των Αστυνομικών δύο αλλοδαποί

Συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 37 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή. Ειδικότερα χθες το απόγευμα, ο 37χρονος μαζί με δύο συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν από εσπερινό Λύκειο της Πάτρας πέντε ηχεία συνολικής αξίας 1500 ευρώ.

Για την σύλληψη του δράστη ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό του και την σύλληψη του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί συνελήφθη στην Πάτρα, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Παλαιστίνης, ηλικίας 21 ετών καθώς αφού διέρρηξε ένα ΙΧ αυτοκίνητο 32χρονης Ελληνίδας, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ο 21χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, να κατέχει ένα κινητό τηλέφωνο και από την έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι το είχε αφαιρέσει από το όχημα της 32χρονης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκε στην παθούσα.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις