Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλεξάνδρα Τσόλκα για Τατιάνα Στεφανίδου: Δεύτερο το γοβάκι σου, Σταχτοπούτα μου!

Αλεξάνδρα Τσόλκα για Τατιάνα Στεφανίδου:...

Χθες έβλεπα μια Τατιάνα άλλη

Ένα εύστοχο και απολαυσιτκό σχόλιο πάνω στην t.v. κάνει η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο queen.gr. Γράφει λοιπόν:

"Έβλεπα χθες την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η Τατιάνα ξέρει τηλεόραση, αλλάζει κόνσεπτ στη διάρκεια της σεζόν αν δεν της βγαίνει αυτό που κάνει, προσαρμόζεται και βρίσκει τον δρόμο της ξανά για το κοινό. Προσωπικά την προτιμώ στις μαχητικές της τάσεις και στις κοινωνικές εκπομπές. Άσε αυτή την τηλεοπτική ομορφιά, που ο φακός δεν μπορεί παρά να είναι στραμμένος πάνω της.

Χθες έβλεπα μια Τατιάνα άλλη. Να μιλάει για ρούχα και για εμφανίσεις διάσημων, όχι σε γκαλά κοσμικά, όπως στο παρελθόν, αλλά σε θέατρο ή σε πλατό άλλων εκπομπών. Επειδή ακριβώς είναι η Τατιάνα εγώ κάθομαι να τη δω, ώσπου μου κλώτσησε η τοποθέτηση μια κυρίας από το πάνελ της, που βλέποντας την Φουρέιρα, δήλωσε πως το παπούτσι της είναι φτηνό, αγορασμένο από δεύτερο μαγαζί, όχι διασήμου σχεδιαστή, τέλος πάντων.

Επειδή το Sex and the City ανήκει ήδη σε άλλη δεκαετία, μη σου πως και σε άλλο αιώνα, και γεμίσαμε «χλιδόπτωχους» σε αυτόν τον τόπο, δεν προσγειωνόμαστε λιγάκι; Η κυρία που παρακολουθεί απογευματάκι εκπομπές δεν έχει αυτή τη στιγμή μαντήλι να κλάψει και βλέπει το όποιο παπούτσι της κ. Φουρέιρα, με την μπουζουκίστικη της αισθητική της, ως ποθητό αντικείμενο, διότι ό,τι ψώνισε, ψώνισε και ακόμα και τρύπα να χει η σόλα της με αυτή θα την βγάλει, μάλλον για το υπόλοιπο της ζωής της.

Η ανουσιότητα συνεχίστηκε με σχόλιο, από την ίδια κύρια, για την Κατερίνα Καραβάτου που φορούσε ριχτό και δε χώριζε η μέση -γέννησε μόλις η γυναίκα, τι επίδειξη μέσης να κάνει;- και τι φριχτό το πάνω μέρος! Και μετά η ίδια κυρία αναρωτήθηκε, γιατί σα να ντρέπεται να είναι σέξι η Παπαρίζου και ντύνεται συντηρητικά και κάνει κότσους; Την ίδια ώρα η φωτογραφία της Παπαρίζου, την έδειχνε με συντηρητικό ντεκολτέ επάνω και εντελώς γυμνό από κάτω, που άφηνε μια απόλυτη ελευθερία στο στήθος της, κάθε άλλο παρά της ντροπής.

Οκ! Κουβεντούλες να περνάει η ώρα, αλλά μόνο δυσαρέσκεια μπορεί να μου δημιουργήσει το ύφος ξερόλα που κρίνει την πολυτέλεια. Περιττό μου κάνει σε κρίσιμες ώρες που και η τηλεόραση, ακόμη και της ελαφριάς θεματολογίας έχει κάποιο ρόλο αν όχι να διαδραματίσει, τουλάχιστον να διερευνήσει.

Κρίνει ρούχα ο Μουτσινάς, απέναντι, με στόχο όχι να γελοιοποίει ή να πουλήσει υφάκι πως είναι ο εντελώς χλιδάτος που ντύνεται ακριβά και αφορίζει ότι δεν του πάει, αλλά παίρνοντας εντελώς στα αστεία το θέμα «μόδα», προκαλώντας γέλιο. Δεν είναι αλαζονικός και ο υπεράνω που κρίνει. Σε κάνει να γελάσεις, ακόμη και όταν σε αφόρα η κριτική του (μου χει τύχει 2, 5, 7, 9 φορές να έχω υποψηφιότητα κακοντυμένης). Ελαφριά πραγματάκια είναι όλα αυτά, σαμπανιζέ, αφρός να περνάει η ώρα. Δεν χειρουργείς εγκεφάλους, δεν είσαι σε πύργο ελέγχου και αποτρέπεις αεροπλάνα απ το πέσουν σε κατοικημένες περιοχές κρίνοντας ένα κάπρι παντελόνι και πότε φοριέται! Καλή η ανουσιότητα να περάσω ένα απόγευμα, αλλά μη μου τη σερβίρεις ως σπουδαιότητα! Θα σηκωθεί ο κόσμος και θα μας παίρνει με τις πέτρες, μια μέρα και δεν θα χουμε που να κρυφτούμε.

Αλλά ας κόψετε που μου αρέσει να βλέπω Τατιάνα και εκτιμώ Σταματέρη, διότι υπερπροσπάθεια κατέβαλα να μη το γυρίσω αμέσως στους πανηγυριώτικους χορούς της Ηλιάκη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight