Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Θέλουν να τινάξουν την Πάτρα στον αέρα!

Θέλουν να τινάξουν την Πάτρα στον αέρα!

Του Γιώργου Παπαδόπουλου, Δημότη Πατρέων

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας. Το κακό είναι πως πλέον οι κόντρες δεν περιορίζονται μόνο στην αίθουσα αλλά οι συμπεριφορές των συμβούλων έχουν άμεση επίδραση στην πόλη και τους πολιίτες της. Και πάμε κατ' ευθείαν στο θέμα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο (άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος ο Δήμαρχος), πως υπάρχει σχέδιο ορισμένων να πολεμήσουν τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και είναι σαφές πως το μεγαλύτερο πρόβλημα το προκαλεί η ομάδα των 9 αντιδρώντων που διεγράφησαν από την παράταξή του.

Είτε από πείσμα, είτε από κακία, είτε από... ενδιαφέρον για την πόλη εφαρμόζουν το κλασικό τροπάριο της στείρας αντιπολίτευσης το οποίο εδώ και τόσα χρόνια, αποτελούσε βασικό στοιχείο του σάπιου πολιτικού συστήματος που έφτασε την χώρα εδώ που την έφτασε. Δηλαδή, λέει άσπρο ο Δημαράς; Λέμε μαύρο εμείς. Λέει μαύρο ο Δημαράς, άσπρο εμείς.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όμως είναι πως οι πολίτες που τους εξέλεξαν με την παράταξη "Τώρα, για την Πάτρα", τους εξέλεξαν για να προσφέρουν λύσεις στην πόλη και όχι για να την κρατάνε όμηρο.

Οι Πατρινοί ψήφισαν την παράταξη του Γιάννη Δημαρά, για να δώσει λύσεις. Η Πάτρα έχει προβλήματα και οι Πατρινοί έχουν (και δικαίως έχουν) απαιτήσεις.

Και ας μιλήσουμε ξεκάθαρα.

Αν δεν τους εκφράζει ο Δημαράς η λύση είναι να πάνε σπίτι τους. Να παραιτηθούν!

Δεν γίνεται 9 αντιδρώντες να παραλύουν την 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

Στο κάτω κάτω αν βάλει κάποιος κάτω το σύνολο των σταυρών που μάζεψαν, μετά βίας συγκεντρώνει 3%.

Αυτό το 3% (!!!) λοιπόν, αυτή την στιγμή εμποδίζει την εκλογή νέου προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Φυσικά μόνο ένας αφελής μπορεί να πιστέψει πως οι 9 δεν ψηφίζουν τον κ. Μπουρδούλη για Πρόεδρο επειδή δεν τον θεωρούν άξιο. Το θέμα είναι καθαρά αντιπολιτευτικό. Επειδή όμως οι πολίτες έχουν βαρεθεί αυτούς που υπηρετούν αυτού του είδους τις ξεπερασμένες πολιτικές πρέπει να παραιτηθούν και οι 9. Δόξα τω Θεό υπάρχουν άξιοι επιλαχόντες που μπορούν να αναλάβουν με σοβαρότητα τον ρόλο του δημοτικού συμβούλου.

Για τις ευθύνες των 2 μεγάλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Κατσικόπουλος, Χριστόπουλος) ας μην αναφερθούμε αφού και οι 2 προέρχονται από σάπιο πολιτικό σύστημα που προαναφέραμε οπότε η στάση τους δικαιολογείται...

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις