Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δόθηκαν τα χρήματα από τον ΟΓΑ για την 4χρονη Αγγελική μετά τον σάλο

Πάτρα: Δόθηκαν τα χρήματα από τον ΟΓΑ γι...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Αν δεν δίνονται έγκαιρα οι πιστώσεις κινδυνεύει η ζωή του παιδιού, λέει η μητέρα

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ο ΟΓΑ χθες έδωσε τα χρήματα για τα φάρμακα και το ειδικό γάλα που χρειάζεται η 4χρονη Αγγελική , για να παραμείνει ουσιαστικά στη ζωή... Το κοριτσάκι που μένει στην Πάτρα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και τρώει διασωληνωμένο.

Τα φάρμακα που χρειάζεται να λαμβάνει είναι πολύ ακριβά και οι άνεργοι γονείς της δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος. Ο πατέρας, που έιναι ασφαλισμένος στον ΟΓΑ, καλύπτει τα φάρμακα μέσω του ασφαλιστικού οργανισμού, ωστόσο σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού , οι πιστώσεις είχαν καθυστερήσει ένα εξάμηνο με αποτέλεσμα να απειλείται η ζωή του παιδιού της.

Χθες ο ΟΓΑ κατέβαλε στο λογαριασμό της οικογένειας το ποσό των 4.700 ευρώ, λέει η κυρία Ελένη στο www.thebest.gr, το οποίο αντιστοιχούσε στο χρέος που είχαν στον φαρμακοποιό, που τους είχε προμηθεύσει τα σκευάσματα.

Η κυρία Ελένη, πήρε μια μικρή ανάσα, αλλά όπως δηλώνει εξακολουθεί να αγωνιά για το τι μέλλει γενέσθαι. Η ανησυχία  της έγκειται στο γεγονός ότι, όπως επισημαίνει, ποτε ο ΟΓΑ δεν δίνει τα χρήματα κάθε μήνα και στην περίπτωση που οι φαρμακοποιοί αποφασίσουν να κόψουν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους όλων των ταμείων, το κορίτσακι της θα βρεθεί σε κίνδυνο.

Η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει από την τσέπη της το ποσό των 1700 ευρώ που απαιτείται μηνιαίως για την αγωγή της μικρής Αγγελικής...

"Ελπίζω ο ΟΓΑ να πληρώνει στην ώρα του γιατί το παιδί έχει άμεση ανάγκη τα φάρμακα" δηλώνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις