Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 22 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 22 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Θετική για  τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι η τυχερή όψη Ήλιου-Δία, η οποία λειτουργεί τις τελευταίες μέρες και κορυφώνεται σήμερα, ανεβάζοντας τα έσοδα, ενώ ψωνίζετε πράγματα που σάς δίνουν χαρά. Απ’ την άλλη, η δύσκολη όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει μια αποξένωση στα ερωτικά και αίσθημα αβεβαιότητας.

Αιγόκερως

Καθώς διατρέχει  ο Ήλιος το ζώδιό σας σχηματίζει δυο σημαντικές όψεις, η μια πολύ τυχερή και η δεύτερη δύσκολη. Το τρίγωνο με τον Δία προσφέρει στιγμές χαράς, επιτυχίες, ανοίγματα, δημιουργικότητα και πίστη στη ζωή. Η δύσκολη όψη με τον Ουρανό όμως, φέρνει και κάποια απρόοπτα, μαζί με νευρική ένταση. Συνειδητοποιήσεις.

Υδροχόος

Εύνοια δέχεστε σε θέματα σπιτιού, με την θετική όψη Ήλιου-Δία να κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί αυτές τις μέρες άτομα της οικογένειας να σάς βοηθούν, ή να κάνετε ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι και μετακομίσεις. Νευρικότητα θα υπάρχει στην επικοινωνία. Πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε μαθήματα, ραντεβού και μετακινήσεις.

Ιχθείς

Η τυχερή όψη  Ήλιου-Δία βοηθά στην εύκολη εξέλιξη  των σχεδίων και το μέλλον φαίνεται αισιόδοξο. Επίσης ευνοεί τη δικτύωση, την επικοινωνία, την επαφή με ομάδες και συλλόγους. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα απρόοπτα έξοδα ή άλλες απρογραμμάτιστες οικονομικές εξελίξεις, όπως επίσης και κάποιες απότομες αντιδράσεις στις φιλίες.

Κριός

Κορυφώνονται  σήμερα δυο δυνατές όψεις, η μια  θετική και η άλλη δύσκολη. Το ευνοϊκό  τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει πολύ καλές  εξελίξεις στα επαγγελματικά  σας, ανοίγματα και αισιοδοξία. Η δύσκολη όψη Ήλιου-Ουρανού απ’ την άλλη, προκαλεί ένταση, ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα. Ωστόσο υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός.

Ταύρος

Ιδιαίτερα ευνοεί το ζώδιό σας το τυχερό τρίγωνο  Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο τις τελευταίες μέρες  έχει φέρει αρκετές διευκολύνσεις, επιτυχίες, ευχάριστα νέα, αισιοδοξία και άνοιγμα της ζωής σας σε κάποιο επίπεδο. Ταυτόχρονα μπορεί να βιώνετε μια νευρικότητα και δυσκολία στον ύπνο για λίγες ακόμα μέρες.

Δίδυμοι

Ενθουσιώδες και  εορταστικό το κλίμα, με την πολύ ευνοϊκή όψη Ήλιου-Δία να προσφέρει χαρά, χιούμορ και να φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά κι ερωτικά. Επιτυχές κλείσιμο ζητημάτων επίσης. Την ίδια στιγμή, είναι πιθανές κάποιες αψυχολόγητες αντιδράσεις στις σχέσεις και ανατροπές σε σχέδιά σας.

Καρκίνος

Δυο δυνατές  γωνίες κορυφώνονται σήμερα, η μία  ευνοϊκή και η άλλη δυσμενής. Το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις  και συνεργασίες, ενώ η διάθεση  είναι αισιόδοξη – ιδανικές μέρες  για δικτύωση. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού ωστόσο, προκαλεί νευρικότητα, ενώ είναι πιθανά απρόοπτα στα επαγγελματικά.

Λέων

Πολύ καλή για  τα επαγγελματικά σας είναι η  ευνοϊκή όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται  σήμερα και φέρνει ανοίγματα, βοήθεια  από ανωτέρους και άλλες θετικές  εξελίξεις. Ιδανική μέρα για επαφές με άτομα εξουσίας. Δεν λείπουν και κάποια απρόοπτα σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, αλλά και στο χώρο δουλειάς.

Παρθένος

Ευνοεί ιδιαίτερα  το ζώδιό σας το τυχερό τρίγωνο  Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο φέρνει κάποια δώρα στη ζωή σας, ευχάριστα νέα ή εξελίξεις, δημιουργικότητα, χαρά, επιτυχίες και αισιοδοξία. Δεν λείπει μια κυκλοθυμία στα αισθηματικά, αλλά και ορισμένα απρόοπτα σε οικονομικά ζητήματα, κληρονομικά και άλλα.

Ζυγός

Σήμερα κορυφώνονται δυο σημαντικές όψεις, η μία δύσκολη και η άλλη θετική. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού προκαλεί απότομες και αψυχολόγητες αντιδράσεις στις σχέσεις, ίσως και ανατροπές. Η θετική όψη Ήλιου-Δία ωστόσο, φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικονομικών, κληρονομικών, επενδύσεων, δανείων, χορηγιών κλπ.

Σκορπιός

Το πολύ ωραίο  τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται  σήμερα, κάνει την επικοινωνία  σε όλες τις σχέσεις ευχάριστη, ενώ  είναι πιθανές θετικές εξελίξεις  στα αισθηματικά και σε συνεργασίες. Απ’ την άλλη, η δύσκολη γωνία  Ήλιου-Ουρανού προκαλεί νευρικότητα στο χώρο εργασίας και στη καθημερινότητα, ίσως και κάποιες απότομες αλλαγές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being